Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 20 głosów - 4.6 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poland Rebuilding 2.4.4 (1.39) [Download]
Autor Wiadomość
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,766
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 177
Podziękował: 2801
Podziękowano mu 5143 raz(y)
Post: #31
RE: Poland Rebuilding 2.0
W tym temacie,w poście nr 13 jest wyraźnie napisane,że jeszcze tych plików nie ma. Jak będą to zostaną wstawione do pobrania.
Czytajcie dokładnie co jest napisane,zamiast powielać w kółko te same pytania.

21/10/2017 08:46 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Donn1478 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 27/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #32
RE: Poland Rebuilding 2.0
I znów Toruń nie trafił na mapę Sad
21/10/2017 08:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DudekAKADudek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 29
Dołączył: 08/06/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 31 raz(y)
Post: #33
RE: Poland Rebuilding 2.0
Taka wieś pod Bydgoszczą, a po co to komu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
21/10/2017 09:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: burzynnn , Helmuuteq76
DIESIRAE Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 163
Dołączył: 24/05/2015
Reputacja: 15
Podziękował: 14
Podziękowano mu 764 raz(y)
Post: #34
RE: Poland Rebuilding 2.0
(21/10/2017 09:21 PM)DudekAKADudek napisał(a):  Taka wieś pod Bydgoszczą, a po co to komu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

mieszkańcomTongue

Cytat:I znów Toruń nie trafił na mapę

no jak toSad przecież widać go chyba gdzieś tam za krzakami Wink
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21/10/2017 10:44 PM przez DIESIRAE.)
21/10/2017 10:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
robert19bryla Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 08/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #35
RE: Poland Rebuilding 2.0
Dlaczego mnie wywala do pulpitu Pytajnik Zróbcie coś żeby normalnie działała każdemu Sad
22/10/2017 05:36 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xyzan Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 253
Dołączył: 19/12/2014
Reputacja: 12
Podziękował: 49
Podziękowano mu 249 raz(y)
Post: #36
RE: Poland Rebuilding 2.0
(22/10/2017 05:36 AM)robert19bryla napisał(a):  Dlaczego mnie wywala do pulpitu Pytajnik Zróbcie coś żeby normalnie działała każdemu Sad

Kazdemu dziala, tylko Tobie nie. Dostales po prostu specjalna wersje co wywala... Czuj sie wyrozniony...
22/10/2017 05:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Hardcor123 , Kocierba , Kamień
Kurdianeł Offline
Tylko Scania!!!
****
Trucker

Skąd: Chełm [LC]
Liczba postów: 1,605
Dołączył: 30/10/2013
Reputacja: 50
Podziękował: 1795
Podziękowano mu 1925 raz(y)
Post: #37
RE: Poland Rebuilding 2.0
Naprawdę świetne wykonanie mapki Big Grin
Ileż ja bym dał żeby Hiszpania od Promodsa była tak zoptymalizowana :E



Moja maszyna:
Procesor: AMD Ryzen 7 2700
Grafika: MSI GeForce RTX 2070 Gaming Z
Płyta: MSI B450M Mortar Titanium
RAM: Adata XPG Gammix D10 DDR4 16GB
Dysk SSD 1: Plextor 256GB M.2 PCIe
Dysk SSD 2: Plextor 512GB M.2 PCIe
Zasilacz: be quiet! System Power 9 CM 600W
Obudowa: Sharkoon DG7000-G RGB
22/10/2017 07:23 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Martinez0106 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 16/04/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #38
RE: Poland Rebuilding 2.0
Witam. Dlaczego wywala mnie do pulpitu podczas ładowania? Dodam, że używam jeszcze ROS. Sad
22/10/2017 07:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,551
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 65
Podziękował: 2015
Podziękowano mu 3658 raz(y)
Post: #39
RE: Poland Rebuilding 2.0
(22/10/2017 07:30 AM)Martinez0106 napisał(a):  Witam. Dlaczego wywala mnie do pulpitu podczas ładowania? Dodam, że używam jeszcze ROS. Sad

Może właśnie dlatego, że masz ROS. Spróbuj bez niej Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
22/10/2017 07:36 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Martinez0106 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 16/04/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #40
RE: Poland Rebuilding 2.0
Dzięki. Spróbuje w ten sposób.
22/10/2017 07:39 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Bug Poland Rebuilding [Błędy] DIESIRAE 305 72,272 03/12/2020 08:26 PM
Ostatni post: Michaleczeq
Question Poland Rebuilding [Pomoc] Michaleczeq 272 61,422 28/11/2020 05:24 PM
Ostatni post: LuzikSebastian
Photo Poland Rebuilding [Worklog] RadolSzczecin 1,510 480,231 26/11/2020 05:50 PM
Ostatni post: RadolSzczecin
  ma ktos moze mda na baze poland rebuilding 1.35 z gorydzieki FELEK1234 1 1,487 21/04/2020 10:15 AM
Ostatni post: Bytnarek
  Poland Rebuilding 2.3.2 - dyskusje ogólne grisza141286 37 8,616 12/12/2019 07:05 AM
Ostatni post: Old Ted

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości