Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS2 1.30
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Numer GG: 39119930
Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,062
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 158
Podziękował: 2519
Podziękowano mu 4040 raz(y)
Post: #1
ETS2 1.30

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/12/2017 09:38 AM przez Ania.)
01/12/2017 09:36 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rafaelcz82 Offline
Vip
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Wołomin
Liczba postów: 379
Dołączył: 26/08/2015
Reputacja: 6
Podziękował: 112
Podziękowano mu 240 raz(y)
Post: #2
RE: ETS2 1.30
Dziwne, w moim przypadku STEAM widzi tylko wersję 1.28. Wersja 1.30 dostępna jest tylko jako Open Beta.
04/12/2017 07:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Numer GG: 39119930
Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,062
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 158
Podziękował: 2519
Podziękowano mu 4040 raz(y)
Post: #3
RE: ETS2 1.30
(04/12/2017 07:51 PM)rafaelcz82 napisał(a):  Dziwne, w moim przypadku STEAM widzi tylko wersję 1.28. Wersja 1.30 dostępna jest tylko jako Open Beta.

Miałam podobnie. Musiałam usunąć ets'a i dopiero steam "zajarzył" o co chodzi.

04/12/2017 09:30 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wojciech v8 Online
...
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Lubuskie [FZI]
Liczba postów: 281
Dołączył: 14/08/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 142
Podziękowano mu 115 raz(y)
Post: #4
RE: ETS2 1.30
A mi, chociaż nic nie grzebałem zakualizował wczoraj.

Image
05/12/2017 05:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nelson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 69
Dołączył: 23/05/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 71
Podziękowano mu 16 raz(y)
Post: #5
RE: ETS2 1.30
wystarczy dać :Brak Anulawanie we wszystkich testach, i automatycznie będzie 1.30 Wink ;p

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
05/12/2017 08:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xyzan Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 177
Dołączył: 19/12/2014
Reputacja: 6
Podziękował: 39
Podziękowano mu 186 raz(y)
Post: #6
RE: ETS2 1.30
Czasem może być też problem z przejściem z bety na brak bety, ponieważ mają dokłądnie ten sam numer build'a. No i steam głupieje, bo nie rozróżnia. Można wtedy odznaczyć jakieś małe DLC (paint DLC?), zmienić wersję gry (opuścić wszystkie bety i wybrać domyślną) i zaznaczyć ponownie DLC. Wtedy steam powinien pociągnąć DLC ponownie i ustawić oficjalną wersję gry.
05/12/2017 09:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości