Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ETS2] Berger EcoTrail
Autor Wiadomość
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 13,908
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 523
Podziękował: 21642
Podziękowano mu 10434 raz(y)
Post: #1
Berger EcoTrail
Jest to naczepa do ETS2





Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autorzy: Bajda (Patryk Bajda) Błażej Prymaka, Ventyres,PolishDriverTruck
Wersja gry: 1.30.x

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
21/12/2017 12:01 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Szymon500 , michax09
KacP3ReK70 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 32
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 4
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #2
RE: Berger EcoTrail
Jest ta naczepa na 1.27 ?
25/12/2017 07:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Negan44 Offline
Zawodowy Kierowca
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól (FNW)
Liczba postów: 1,510
Dołączył: 29/06/2015
Reputacja: 80
Podziękował: 114
Podziękowano mu 1108 raz(y)
Post: #3
RE: Berger EcoTrail
Jest tylko na 1.30

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili. Pokaż, że się mylili ~ Magik
25/12/2017 07:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hubszub Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 7
Dołączył: 29/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Berger EcoTrail
U mnie działa na 1.28
25/01/2018 08:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Luki2016 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jarosławiec , Zamość Lubelskie
Liczba postów: 16
Dołączył: 12/04/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #5
RE: Berger EcoTrail
na 1.30 też działa
27/01/2018 01:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MadGreg Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 36
Dołączył: 18/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 43
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #6
RE: Berger EcoTrail
U mnie ta naczepa nie działa jak trzeba, plastiki zmieniają kolor na niebieski dopiero wracają do normy jak odbicia zmienie na niskie, dodam że taki problem mam tylko z tą naczepą.
27/01/2018 04:41 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamyk Offline
Zbanowany
Zbanowany

Skąd:
Liczba postów: 76
Dołączył: 06/12/2016
Podziękował: 35
Podziękowano mu 17 raz(y)
Post: #7
RE: Berger EcoTrail
(27/01/2018 04:41 PM)MadGreg napisał(a):  U mnie ta naczepa nie działa jak trzeba, plastiki zmieniają kolor na niebieski dopiero wracają do normy jak odbicia zmienie na niskie, dodam że taki problem mam tylko z tą naczepą.

Masz jakieś mody graficzne/edycje tekstur/inne naczepy?
09/05/2018 05:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości