Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdjęcia w HQ
Autor Wiadomość
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,816
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 122
Podziękował: 196
Podziękowano mu 2019 raz(y)
Post: #11
RE: Zdjęcia w HQ
Subiektywnie rzecz ujmując jestem zdania że szkoda rezygnować z płynnej rozgrywki na korzyść ładnych choć w zasadzie bezużytecznych screenshotów, które by wyświetlały się na jakimkolwiek forum muszą być najpierw skompresowane do standardu jpg, który zmasakruje jakość Tongue. Także można tam sobie wpisać co komu się podoba, pytanie czy ma to sens pozostawiam otwartym.

ImageImage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/01/2018 05:22 PM przez Borsuk.)
18/01/2018 05:21 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Krystian30
afroman0241 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 87
Dołączył: 22/06/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 31
Podziękowano mu 31 raz(y)
Post: #12
RE: Zdjęcia w HQ
Nie wiem czy tylko ja mam tak czy to tylko tak działa że jak robie screena przyciskiem "F10" to mam tą lepszą wersję a jak robie menadżerem to jej nie ma.
12/02/2018 11:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krystian30 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Kobyłka
Liczba postów: 588
Dołączył: 07/10/2016
Reputacja: 27
Podziękował: 355
Podziękowano mu 434 raz(y)
Post: #13
RE: Zdjęcia w HQ
Bo tak to działa Tongue
12/02/2018 01:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
afroman0241 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 87
Dołączył: 22/06/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 31
Podziękowano mu 31 raz(y)
Post: #14
RE: Zdjęcia w HQ
A nie da się tego tak porobić żeby z menadżera były też HQ?
12/02/2018 01:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Beta Tester
***
ViP

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 161
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 32
Podziękowano mu 103 raz(y)
Post: #15
RE: Zdjęcia w HQ
Da się, pobierasz moda na usunięcie loga aparatu trzymasz lewy przycisk myszy wciskasz F10 i masz.

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/02/2018 01:15 PM przez HaQOfficial.)
12/02/2018 01:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: ptupl
afroman0241 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 87
Dołączył: 22/06/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 31
Podziękowano mu 31 raz(y)
Post: #16
RE: Zdjęcia w HQ
A dacie linka?
12/02/2018 01:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,816
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 122
Podziękował: 196
Podziękowano mu 2019 raz(y)
Post: #17
RE: Zdjęcia w HQ
http://etrucks.pl/thread-40641.html

ImageImage
12/02/2018 01:27 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
afroman0241 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 87
Dołączył: 22/06/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 31
Podziękowano mu 31 raz(y)
Post: #18
RE: Zdjęcia w HQ
Dziękuje Sorry za problem.
12/02/2018 01:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości