Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 4 głosów - 4 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
_POLSKIE NACZEPY wersja_4K
Autor Wiadomość
FKS Stal Mielec Offline
nieudacznik życiowy
****
Trucker

Skąd: Mielec
Liczba postów: 1,079
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 16
Podziękował: 162
Podziękowano mu 592 raz(y)
Post: #281
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
Przepraszam. Zmęczenie robi swoje. Mi się wydaje że mod na 1.31

Jestem złodziejem, łachmytą, kłamcą... Nie wolno mi ufać... Jestem zerem...
Nie robię na tą chwile żadnych map i modeli gdyż jestem grubym leniem.
Jak nie dziś to się jutro zabiję...

Image
23/08/2018 05:51 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
keri Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Jastrzębie Zdrój
Liczba postów: 197
Dołączył: 01/07/2017
Reputacja: 11
Podziękował: 68
Podziękowano mu 331 raz(y)
Post: #282
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
wersja której używasz nie jest ostateczna.
1.32 jeszcze nie ma, ta wersja jest właśnie testowana. Ja mam 1.31.2.10s
ale niech inni się wypowiedzą którzy też testują 1.32, czy mają też ten problem, wtedy będziesz wiedział czy to tylko u ciebie. Możesz też spróbować wyłączyć cienie w opcjach, czy coś się zmieni i w tym sposobem przeczekać do oficjalnej wersji, jeśli SCS to poprawi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23/08/2018 06:08 PM przez keri.)
23/08/2018 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Bozo , FKS Stal Mielec , Michal_Z_gno
marcindalno Niedostępny
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 23
Dołączył: 14/01/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #283
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
U mnie występuje ten sam problem z cieniami na testowanej wersji 1.32
23/08/2018 06:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,843
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 128
Podziękował: 222
Podziękowano mu 2259 raz(y)
Post: #284
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
W wersji 1.32 zaktualizowali pmg lodsów, w wersji ostatecznej nie ulegnie to zmianie,

ImageImage

W związku z tym że teksty w sygnaturkach są wyrazem ludzkiego zidiocenia, w ramach nowej świeckiej tradycji resztę dostępnej wolnej przestrzeni wypełnię domyślnym tekstem.


Dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
23/08/2018 06:06 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcindalno Niedostępny
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 23
Dołączył: 14/01/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #285
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
Pytanie do twórcy modyfikacji czy będzie z czasem zaktualizowany do wersji 1.32? Szkoda by było zmarnować tyle pracy
13/09/2018 03:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: keri
keri Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Jastrzębie Zdrój
Liczba postów: 197
Dołączył: 01/07/2017
Reputacja: 11
Podziękował: 68
Podziękowano mu 331 raz(y)
Post: #286
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
Jestem tego samego zdania, jednak problem jest większy niż się wydawało. Jak na razie nie spotkałem się żeby ktoś już wydał mod ze starszymi naczepami pod wersję 1.32. Wszystkie mody Jazzycata już wyszły pod 1.32 a ale mod z naczepami też jeszcze nie. Jak widać powstał problem i tu zdziwiłem się że Panowie z SCS tak to rozwiązali bo można było zrobić żeby i stare mody z naczepami nadal działały jak do tej pory pod nowsze wersje, ale to nie moje decyzje, szkoda że zaniedbali prace wszystkich tych którzy do tej pory tworzyli mody z naczepami. Zobaczymy co będzie dalej. Ja nie mam na tyle czasu żeby zrobić mod od nowa z tyloma naczepami, ale jeśli ktoś zrobi mod na ponad 200 lub 300 naczep to nie zawaham się przerzucić zrobione skiny na taki mod a nawet jeszcze coś dodać więcej. Nie każdy ma czas, więc zobaczymy jak to się potoczy i czy komuś będzie się chciało zrobić tyle naczep.
14/09/2018 04:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Truckere Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 152
Dołączył: 04/10/2016
Reputacja: 11
Podziękował: 21
Podziękowano mu 62 raz(y)
Post: #287
RE: _POLSKIE NACZEPY wersja_4K
Uważam, że fajnie było by z tym, na naczepy własnościowe z 1.32, to dużo lepsze rozwiązanie, niż losowanie skinów z rynku przesyłek.

Mój Blaszak

CPU: AMD Ryzen 5 1600 3,8 GHz (1,38V; 1,2V SOC)
RAM: Corsair Vengance LPX 3000 MHz XMP DDR4 2x4GB
GPU: MSI Afterburner GTX1050Ti 4GB
MB: Gigabyte AB-350 Gaming (BIOS F22)
PSU: Modecom MC-500-G90 80+ Gold 500W
Case: Sharkoon TG5 White

Peryferia
Klawiatura: Razer Blackwidow Chroma I
Mysz: Razer Mamba Chroma Wireless 16.000 DPI
Monitor: 29" 21:9 LG 2560x1080p 60Hz
Kierownica: Logitech G920 + Driving Force Shifter
Gamepad: Logitech Rumblepad
Słuchawki: Creative Tactic 3D Sigma
22/09/2018 07:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: keri
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości