Logowanie Zarejestruj


Ankieta: Jaką masz rozdzielczość w grze
1280×720
1366×768
1440×900
1680×1050
1600×900
1920×1080 (FullHD)
2048×1152 (2K)
3072×1728 (3K)
4096×2304 (4K)
inną
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Autor Wiadomość
tomber90 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 41
Dołączył: 23/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 13
Podziękowano mu 8 raz(y)
Post: #41
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
(11/09/2018 04:17 PM)Limowski napisał(a):  tomber90, mam dwie wolne kości po 4 GB DDR3 1600 MHz, także jeśli jesteś zainteresowany zakupem to zapraszam na pw.

Posżło pw Wink
11/09/2018 04:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,988
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 85
Podziękował: 1774
Podziękowano mu 2203 raz(y)
Post: #42
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
#Posty nie na temat łączę w całość, a Ciebie tomber90 bym prosił, abyś założył wątek w dziale pomoc z Twoim problemem, bo to nie jest dział pomoc Smile

Image
17/09/2018 05:23 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomber90 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 41
Dołączył: 23/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 13
Podziękowano mu 8 raz(y)
Post: #43
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Ok już to robię przepraszam za syfilizm Tongue
17/09/2018 05:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,804
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 130
Podziękował: 225
Podziękowano mu 2279 raz(y)
Post: #44
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Mały update sprzętu komputerowego z Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść..

Image


Płynność rozgrywki.

ETS2 50-60fps, na ProMods spadki czasami do 45, skalowanie 400%, ustawienia ultra i wysokie. Inne gry na podobnych ustawieniach 55-60 fps.

Image

"Bujać - to my, panowie szlachta!"
19/10/2018 06:25 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Tomek1383 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 02/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #45
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Witam czy do grania w ETS 2 +PM + PR wysrarczy?
procesor: Intel Core i5-7300
Ramy: 8
Karta graficzna:NVIDIA GeForce GTX 1050
04/11/2018 12:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Old Ted Online
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 292
Dołączył: 09/05/2012
Reputacja: 2
Podziękował: 232
Podziękowano mu 303 raz(y)
Post: #46
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Mi wystarcza a mam kartę NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti i trochę słabszy procesor.
04/11/2018 03:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Tomek1383
Burges Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Warszawa
Liczba postów: 3
Dołączył: 26/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #47
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Na rozdzialce 1600x900, gram na dwuletnim laptopie wiec wole nie szarżować Tongue
20/11/2018 11:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcindalno Niedostępny
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 24
Dołączył: 14/01/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #48
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Mój najnowszy nabytek Laptop ACER PREDATOR HELIOS 300

Procesor: Intel Core i7-8750H
Ilość rdzeni: 6 2.2-4.1 Ghz
Pamięć RAM: 16GB DDR4
Dysk SSD: 256GB
Dysk HDD: 1TB
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1060 6 GB GDDR5
Wyświetlacz: 17.3" (1920×1080) Full HD
Tryb matrycy: IPS
Klawiatura: Acer Fine Tip, Podświetlana
System operacyjny: Windows 10 Home PL

Ets2 wszystkie DLC mapowe
Ustawienia ultra i wysokie
Skalowanie 400%
HDR włączony
02/12/2018 08:22 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Marcin D Offline
Menda forumowa :P
***
ViP

Skąd: DB
Liczba postów: 554
Dołączył: 22/05/2015
Reputacja: 28
Podziękował: 65
Podziękowano mu 341 raz(y)
Post: #49
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Laptop Toshiba satellite L755-104
Dane techniczne
Producent Toshiba

przekątna ekranu LCD 15.6 cali HD 200 CSV LD
system operacyjny Windows 10 Home Premium 64 bit
typ procesora Intel Core i5
rodzaj dysku twardego hybrydowy


Procesor
model procesora i5-2410M (2.3 GHz, 2.9 GHz Turbo, 3 MB cache)
ilość rdzeni 2 szt.
Dysk twardy
pojemność dysku SSHDD 500 GB
Pamięć
wielkość pamięci RAM 8GB
Karta graficzna
karta graficzna NVIDIA GeForce GT 525M
pamięć karty graficznej 1024 MB
wyjścia karty graficznej 1 x wyjście D-Sub
1 x wyjście HDMI
dedykowana grafika tak
Interfejs
złącza 3 x USB
eSata / USB
komunikacja LAN 1 Gbps
WiFi IEEE 802.11b/g/n
czytnik kart pamięci Memory Stick
MMC
MS-Pro
SD
xD
napęd optyczny DVD+/-RW DL
Zasilanie
typ akumulatora litowo-jonowy
Dźwięk
dźwięk stereo
wejście mikrofonu
Pozostałe cechy
dodatkowe wyposażenie/funkcjonalność kamera 1.3 Mpix
wbudowany mikrofon
dodatkowe informacje głośniki Harman Kardon


Ma swoje lata ale po niewielkich modach jak dysk czy powiększenie pamięci dalej na wysokich na ETS 2 lata Smile

Może za jakiś czas kupie nowy bo do tego już nie wypuszczają nowych sterowników do grafiki(ostatnie są z 23-03-2018)

Image
02/12/2018 09:53 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
K4m1L Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: DE: BA / PL: NE
Liczba postów: 7
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #50
RE: Na jakim sprzęcie gracie w ETS2/ATS ?
Procesor: Intel Core i5 7400
Płyta Główna: Asus H110M-PLUS
Pamięć Ram: Kingston HyperX 8GB DDR4
Karta Graficzna: Asus GTX 1050 TI 4GB

ETS 2: Ustawienia Ultra ze skalowaniem 200% około 50-90 Fps. Na PM są dropy do 40.
ATS: Ultra, skalowanie 300% 70-100 Fps

Jak na kupionego gotowca, nie jest źle. :E

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03/12/2018 06:18 PM przez K4m1L.)
03/12/2018 06:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  W jakim sklepie kupiliście ETS2? MANfun 24 5,116 12/07/2018 03:46 PM
Ostatni post: mrWoozie

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości