Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 3 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ETS2] SCANIA R500 R1
Autor Wiadomość
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,624
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1891
Podziękowano mu 2443 raz(y)
Post: #1
SCANIA R500 R1
Image

Opis:

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Christian Exe, Iśmik
Wersja gry: 1.28.x
ZAKAZ REUPLOADU!

Zakazu wynoszenia nie było więc dodaję.



Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08/02/2018 02:23 PM przez Hardcor123.)
08/02/2018 02:09 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
siekieraPL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 08/06/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #2
RE: SCANIA R500 R1
na 1.30 działa?
17/02/2018 08:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,624
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 93
Podziękował: 1891
Podziękowano mu 2443 raz(y)
Post: #3
RE: SCANIA R500 R1
(17/02/2018 08:31 AM)siekieraPL napisał(a):  na 1.30 działa?
Działa.

Image
17/02/2018 10:11 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MrNasKi Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 14
Dołączył: 04/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #4
RE: SCANIA R500 R1
Interior nie działa
19/02/2018 06:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jakjapowojaku111 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Kutno
Liczba postów: 15
Dołączył: 18/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #5
RE: SCANIA R500 R1
Dla ciekawych, mod na wersje od 1.30 do 1.34 nie działa Big Grin Oraz nie ma interioru Big Grin!

Image
21/03/2019 09:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Koks221 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 28
Dołączył: 11/01/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #6
RE: SCANIA R500 R1
na 1.33 działa
Big Grin
21/03/2019 12:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Iśmik Offline
król
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 559
Dołączył: 18/11/2013
Reputacja: 12
Podziękował: 396
Podziękowano mu 642 raz(y)
Post: #7
RE: SCANIA R500 R1
Oczywiście, że działa na najnowszej wersji. Interior ma scsowy, więc nie wiem o co Wam chodzi.
22/03/2019 08:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Olexon
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [ETS2] Scania R500 Drimax + przyczepa Iśmik 14 4,344 12/02/2020 06:07 PM
Ostatni post: Olexon
  [ETS2] Scania R500 [1.34] Ania 0 2,227 14/02/2019 09:23 AM
Ostatni post: Ania
  Scania R500 - RB Bloemen & Son Kurdianeł 0 2,339 30/10/2017 03:57 PM
Ostatni post: Kurdianeł
  [ETS2] Scania R500 V8 Michal_Z_gno 0 2,658 28/09/2017 01:29 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  [ETS2] Scania R500 V8 Topline Enrique 8 7,904 12/12/2016 07:02 AM
Ostatni post: rzempek24

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa