Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ETS2] Wielton NS3K N2 Mega
Autor Wiadomość
X_GamingPL Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Opole
Liczba postów: 50
Dołączył: 15/03/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 133
Podziękowano mu 55 raz(y)
Post: #1
Wielton NS3K N2 Mega
Wielton NS3K M2 Mega

[PL] Dla wersji gry od 1.31.x
Autorzy:
– EdekLS Model 3D
– Borsuk Skórki
– X_GamingPL Zaktualizował, dodał podnoszoną oś, Dodał kable

Opis:

EdekLS i Borsuk wykonali naczepę. X_GamingPL przystosował naczepę pod 1.31 dodając przewody, podnoszona oś oraz ze skalował naczepę

Co nowego:
– Podnoszona oś
– Skalowane do ciężarówek LowDeck
– Przewody

Fotki:

Image
Image
ImageImage

Filmiki




Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Pod 1.30

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Pod 1.31

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
Pod 1.31 bez chlapacza (Podziękowanie dla Borsuka)

Info:
Autorzy: EdekLs, Borsuk, X_GamingPL
Wersja gry: 1.30.x/1.31.x

Mój komp Smile
Karta graficzna: AMD Radeon RX580 DUAL OC 8GB
Procesor: AMD FX-8300 4.7 Ghz
Płyta Główna: Gigabyte GA-78LMT-USB3 R2
Pamięć: 16 GB Ramu G-Skill
Bieżąca rozdzielczość: 1920x1080, 144Hz
System operacyjny: Microsoft Windows 10 Pro 64bity


Moje kanały:
Youtube: https://www.youtube.com/user/DJZiomal1x
Twitch: https://www.twitch.tv/nokalodx
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/07/2018 08:47 PM przez X_GamingPL.)
13/02/2018 12:34 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno , xHubaw13337
Kamil Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Wrocław
Liczba postów: 392
Dołączył: 02/02/2017
Reputacja: 75
Podziękował: 793
Podziękowano mu 1178 raz(y)
Post: #2
RE: Wielton NS3K N2 Mega
Super stary, dzięki! Wink
13/02/2018 12:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: X_GamingPL
X_GamingPL Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Opole
Liczba postów: 50
Dołączył: 15/03/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 133
Podziękowano mu 55 raz(y)
Post: #3
RE: Wielton NS3K N2 Mega
(13/02/2018 12:49 PM)Kamil_ napisał(a):  Super stary, dzięki! Wink

Nie mam sprawy

Mój komp Smile
Karta graficzna: AMD Radeon RX580 DUAL OC 8GB
Procesor: AMD FX-8300 4.7 Ghz
Płyta Główna: Gigabyte GA-78LMT-USB3 R2
Pamięć: 16 GB Ramu G-Skill
Bieżąca rozdzielczość: 1920x1080, 144Hz
System operacyjny: Microsoft Windows 10 Pro 64bity


Moje kanały:
Youtube: https://www.youtube.com/user/DJZiomal1x
Twitch: https://www.twitch.tv/nokalodx
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/02/2018 08:25 PM przez X_GamingPL.)
13/02/2018 08:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Wąski Offline
Mafia Gabaryciorzy :E
****
Trucker

Skąd: WLS
Liczba postów: 548
Dołączył: 13/07/2012
Reputacja: 52
Podziękował: 1078
Podziękowano mu 975 raz(y)
Post: #4
RE: Wielton NS3K N2 Mega
Trochę chyba przesadziłeś, naczepa jest zbyt blisko kabiny :E

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/02/2018 08:40 PM przez Wąski.)
13/02/2018 08:39 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
X_GamingPL Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Opole
Liczba postów: 50
Dołączył: 15/03/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 133
Podziękowano mu 55 raz(y)
Post: #5
RE: Wielton NS3K N2 Mega
(13/02/2018 08:39 PM)Wąski napisał(a):  Trochę chyba przesadziłeś, naczepa jest zbyt blisko kabiny :E

Nie haczy o nic więc jest dobrze Smile Wzorowałem się realnymi zdjęciami

Mój komp Smile
Karta graficzna: AMD Radeon RX580 DUAL OC 8GB
Procesor: AMD FX-8300 4.7 Ghz
Płyta Główna: Gigabyte GA-78LMT-USB3 R2
Pamięć: 16 GB Ramu G-Skill
Bieżąca rozdzielczość: 1920x1080, 144Hz
System operacyjny: Microsoft Windows 10 Pro 64bity


Moje kanały:
Youtube: https://www.youtube.com/user/DJZiomal1x
Twitch: https://www.twitch.tv/nokalodx
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13/02/2018 08:44 PM przez X_GamingPL.)
13/02/2018 08:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamil Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Wrocław
Liczba postów: 392
Dołączył: 02/02/2017
Reputacja: 75
Podziękował: 793
Podziękowano mu 1178 raz(y)
Post: #6
RE: Wielton NS3K N2 Mega
Potrafiłby ktoś zmienić w niej kolor plandek na czerwony? Ja jak zmieniłem dds to pomalowało się wszystko, tzn. plandeki, drzwi, dach, przód i ta „deska” w miejscu paleciary :E
13/02/2018 08:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DawidK Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Pomorze!
Liczba postów: 774
Dołączył: 24/06/2015
Reputacja: 25
Podziękował: 772
Podziękowano mu 1141 raz(y)
Post: #7
RE: Wielton NS3K N2 Mega
(13/02/2018 08:48 PM)Kamil_ napisał(a):  Potrafiłby ktoś zmienić w niej kolor plandek na czerwony? Ja jak zmieniłem dds to pomalowało się wszystko, tzn. plandeki, drzwi, dach, przód i ta „deska” w miejscu paleciary :E

Pobierz siatke i wtedy pomaluj Big Grin

13/02/2018 08:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
X_GamingPL Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Opole
Liczba postów: 50
Dołączył: 15/03/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 133
Podziękowano mu 55 raz(y)
Post: #8
RE: Wielton NS3K N2 Mega
(13/02/2018 08:48 PM)Kamil_ napisał(a):  Potrafiłby ktoś zmienić w niej kolor plandek na czerwony? Ja jak zmieniłem dds to pomalowało się wszystko, tzn. plandeki, drzwi, dach, przód i ta „deska” w miejscu paleciary :E

Coś znalazłem na kompie Smile
Image

Mój komp Smile
Karta graficzna: AMD Radeon RX580 DUAL OC 8GB
Procesor: AMD FX-8300 4.7 Ghz
Płyta Główna: Gigabyte GA-78LMT-USB3 R2
Pamięć: 16 GB Ramu G-Skill
Bieżąca rozdzielczość: 1920x1080, 144Hz
System operacyjny: Microsoft Windows 10 Pro 64bity


Moje kanały:
Youtube: https://www.youtube.com/user/DJZiomal1x
Twitch: https://www.twitch.tv/nokalodx
13/02/2018 09:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Kamil , Michal_Z_gno
DawidK Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Pomorze!
Liczba postów: 774
Dołączył: 24/06/2015
Reputacja: 25
Podziękował: 772
Podziękowano mu 1141 raz(y)
Post: #9
RE: Wielton NS3K N2 Mega
(13/02/2018 09:07 PM)X_GamingPL napisał(a):  
(13/02/2018 08:48 PM)Kamil_ napisał(a):  Potrafiłby ktoś zmienić w niej kolor plandek na czerwony? Ja jak zmieniłem dds to pomalowało się wszystko, tzn. plandeki, drzwi, dach, przód i ta „deska” w miejscu paleciary :E

Coś znalazłem na kompie Smile
Image

Kolego pobierz sobie ten skin i go zmień pod siebie Big Grin

13/02/2018 09:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: X_GamingPL
xHubaw13337 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Szczecin
Liczba postów: 8
Dołączył: 02/09/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 10 raz(y)
Post: #10
RE: Wielton NS3K N2 Mega
Dobra robota Big Grin Bez problemu działa na 1.31 Smile
25/06/2018 06:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wielton NS3K 1.32 DawidK 15 6,097 01/02/2019 09:36 PM
Ostatni post: kari1161
  Wielton NS3K Mega PaVlO500 0 2,611 30/11/2018 01:28 PM
Ostatni post: PaVlO500
Star [ETS2] Wielton NS3K (Postaw Na Wielton) Borsuk 4 9,199 11/03/2018 05:19 PM
Ostatni post: Mietek
  Wielton NS3K M2 Mega - "Brudna" Lanker 12 4,598 04/03/2018 08:31 AM
Ostatni post: Osesek
  [ETS2] Wielton NS3K M2 Standalone [1.28] Michal_Z_gno 18 6,653 15/01/2018 10:53 AM
Ostatni post: SqubanY

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa