Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
G 27 problem z ustawieniem skętu kół
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Puławy
Liczba postów: 78
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 12
Podziękowano mu 30 raz(y)
Post: #11
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
ATS ma jednego exe ETS2 ma dwa. Jeden w win_x64 drugi 32 bitowy win_x86. Pytanie pod którego masz skonfigurowany profiler a który odpalasz do grania. Jeżeli w menu gry masz wyświetlone, że wersja gry 64 bit, to takiego exe trzeba skonfigurować w profilerze. Tu może być ten szczegół, niestety żadnych dotąd screenów nie wstawiłeś i musimy się domyślać z Twoich niejasnych opisów co masz zrobione a czego nie masz.
Dzisiaj 07:45 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mr.Poland Online
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 28
Dołączył: 28/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #12
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
topiq. dzis rano skonfigurowałem etsa pod win 86 wczesniej pod 64 bit i dalej to samo ats skonfigurowany pod 86 bit i działa super
mam system Windows 7 professional 64 bit
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 09:14 AM przez Mr.Poland.)
Dzisiaj 09:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ustawieniem Logitech driving force gt profiler Armoran 0 71 07/02/2018 11:19 AM
Ostatni post: Armoran
  Problem z ustawieniem pada. Ulfrigg 11 511 18/12/2017 03:33 PM
Ostatni post: Ulfrigg

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: Mr.Poland, ptupl, 1 gości