Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
G 27 problem z ustawieniem skętu kół
Autor Wiadomość
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 88
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 14
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #11
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
ATS ma jednego exe ETS2 ma dwa. Jeden w win_x64 drugi 32 bitowy win_x86. Pytanie pod którego masz skonfigurowany profiler a który odpalasz do grania. Jeżeli w menu gry masz wyświetlone, że wersja gry 64 bit, to takiego exe trzeba skonfigurować w profilerze. Tu może być ten szczegół, niestety żadnych dotąd screenów nie wstawiłeś i musimy się domyślać z Twoich niejasnych opisów co masz zrobione a czego nie masz.
22/04/2018 07:45 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mr.Poland Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 31
Dołączył: 28/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #12
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
topiq. dzis rano skonfigurowałem etsa pod win 86 wczesniej pod 64 bit i dalej to samo ats skonfigurowany pod 86 bit i działa super
mam system Windows 7 professional 64 bit
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22/04/2018 09:14 AM przez Mr.Poland.)
22/04/2018 09:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Dolnośląskie
Liczba postów: 98
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 3
Podziękował: 70
Podziękowano mu 45 raz(y)
Post: #13
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
Może masz Logitech Gaming Software pod 32-bit.
Tutaj masz pod 64-bit.
http://support.logitech.com/en_us/produc...downloads#

Image
22/04/2018 11:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mr.Poland Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 31
Dołączył: 28/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #14
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
pobrałem profilera z poleconej strony i ustawiłem ats i ets na 64 bit , w ats jest skret ok a w ets nie
zastanawiam sie nad odinstalowaniem etsa i zainstalowaniem ponownie moze to cos pomoze
22/04/2018 04:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 88
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 14
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #15
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
@Mr.Poland poruszamy się po omacku... Dla 64 bitowego systemu użyj Profilera w wersji 64 bit, eutotrucks2.exe w tejże wersji z folderu win_x64, odpal grę w 64 bitach, przy numerze wersji w menu gry będziesz miał dopisek (64 bity).
Pobierz sobie moje ustawienia do ETS2 i profilera: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. oczywiście najpierw zapisz gdzieś bezpiecznie swoje. Dorzuciłem tam jeszcze screeny ustawień Global Settings.
Plik global_controls.sii wrzuć do folderu z ustawieniami ETS2 napierw zrób backup swoich ustawień zmieniając nazwę na np. BAKglobal_controls.sii. W profilerze najpierw zrób exportuj swoje ustawienia a następnie importuj moje z pliku ETS2.xml.
W Profile Properties w Profilerze dodaj swoją ścieżkę dostępu do eutotrucks2.exe w folderze Steam.
Dziś śmigałem na tych ustawieniach na swojej G27 i bezproblemowo się jeździ.
22/04/2018 05:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Mr.Poland Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 31
Dołączył: 28/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #16
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
dzieki topiq za porady ale juz problem rozwiazałem,poprostu odinstalowałem etsa i zainstalowałem ponownie poprzez steam wywaliłem wszystkie zapisy z kompa i pobrałem ponownie ets i zadzialalo jest wszystko ok
straciłem postep w grze i zaczynam od nowa ale warto
pozdrawiam i dzieki za rady
22/04/2018 06:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 88
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 14
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #17
RE: G 27 problem z ustawieniem skętu kół
Folder Profil mogłeś sobie zostawić, nie ma nic do ustawień kontrolera. Ważne że już działa. Pozdrawiam.
23/04/2018 11:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ustawieniem Logitech driving force gt profiler Armoran 0 135 07/02/2018 11:19 AM
Ostatni post: Armoran
  Problem z ustawieniem pada. Ulfrigg 11 787 18/12/2017 03:33 PM
Ostatni post: Ulfrigg

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości