Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z trasą.
Autor Wiadomość
Imejcz Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Łódź.
Liczba postów: 14
Dołączył: 13/01/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem z trasą.
Cześć, mam pewien problem. Podczas wyboru trasy Dziwnówek - Kiel wywala mi "ETS2 przestał działać" Wywaliłem mody z warsztatu steam i zostawiłem tylko Promods, poland rebuilding i mod graficzny Next Gen Graphic Mod. Nigdy takiej sytuacji nie miałem, wklejam log z gry. Mam nadzieję, że ktoś z was może mi pomóc i znajdę na to rozwiązanie.

Log z gry:
https://pastebin.com/041ZSxji
14/05/2018 09:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Kamyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 71
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z trasą.
Zgłoś to do wątku z pm. Po logu wnioskuję, że to wina prefabu
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
czyli nie może postawić naczepy. Czy ten problem występuję bez ProMods/Poland Rebulding?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/05/2018 05:29 PM przez Kamyk.)
14/05/2018 05:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Imejcz Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Łódź.
Liczba postów: 14
Dołączył: 13/01/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z trasą.
No, ale to jest trasa Dziwnówka do Kiel, więc raczej bez modów by poszło bo Dziwnówka nie ma. Inne trasy chodzą bez problemu, wszystko pięknie, tylko problem jest z ową trasą. Wybieram trasę i nagle wywala, problemu z naczepą nie mam. : )
16/05/2018 01:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Kamyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 71
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z trasą.
Nie wiem co dodaje Dziwnówek, jeżeli Poland Rebulding spróbuj zrobić nowy profil bez niego i sprawdzić tam.
16/05/2018 05:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości