Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Renault Range T
Autor Wiadomość
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 14,260
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 537
Podziękował: 23726
Podziękowano mu 11158 raz(y)
Post: #1
Renault Range T
Jest to Renault Range T do ETS2





Cytat:– Standalone.
– purchased in the showroom of Renault.
– 2 cabins.
– Many variants of the chassis, including BDF.
– Your tuning.
– Its own interior.
– Their sounds.
– Support for DLC Cabin Accessories.
– There are two of their own autonomous trailers to the BDF chassis.

Credits:
Playtruckcool


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: Playtruckcool
Wersja gry: 1.31.x

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/05/2018 09:22 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Mietek
marcinG1987 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 06/04/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: Renault Range T
Witam. Wszystko ładnie pięknie tylko mam jeden problem. Zakupiłem Renault Range T i jest problem z prawym lusterkiem, zamiast pokazywać co jest na prawym pasie, pokazuje tylko pobocze. Trochę to skomplikowane Smile Podaje link do zdjęcia. https://zapodaj.net/be5eba1a1d58e.jpg.html
Z góry dziękuję za pomoc...
13/06/2018 10:20 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 3,101
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 83
Podziękował: 1715
Podziękowano mu 2123 raz(y)
Post: #3
RE: Renault Range T
Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Image
13/06/2018 10:41 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcinG1987 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 06/04/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Renault Range T
(13/06/2018 10:41 AM)Hardcor123 napisał(a):  Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Tak próbowałem ustawiać na różne sposoby, znajomy ma ten sam problem
13/06/2018 10:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
NightmareX Offline
K.Ostaszewski
***
ViP

Skąd: Gdańsk
Liczba postów: 239
Dołączył: 10/10/2015
Reputacja: 6
Podziękował: 58
Podziękowano mu 100 raz(y)
Post: #5
RE: Renault Range T
(13/06/2018 10:44 AM)marcinG1987 napisał(a):  
(13/06/2018 10:41 AM)Hardcor123 napisał(a):  Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Tak próbowałem ustawiać na różne sposoby, znajomy ma ten sam problem

Taki sam problem jest w jednym z modów na VOLVO FH 4 w tandemie, jeżeli używasz moda na realistycznego FOV'a to spróbuj go usunąć, bo u mnie w tym modelu wszystko gra Smile
13/06/2018 11:13 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
marcinG1987 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 06/04/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Renault Range T
(13/06/2018 11:13 AM)MIK0L napisał(a):  
(13/06/2018 10:44 AM)marcinG1987 napisał(a):  
(13/06/2018 10:41 AM)Hardcor123 napisał(a):  Takie jedno zasadnicze pytanie. Próbowałeś chociaż je ustawiać? :E :E Ja np mam taki problem w Scanii bo mam wrzuconego moda na realne lusterka, ale jak je ustawię jest wszystko dobrze.

Tak próbowałem ustawiać na różne sposoby, znajomy ma ten sam problem

Taki sam problem jest w jednym z modów na VOLVO FH 4 w tandemie, jeżeli używasz moda na realistycznego FOV'a to spróbuj go usunąć, bo u mnie w tym modelu wszystko gra Smile

Nie posiadam tego moda co napisałeś, niestety dalej jest to samo... Próbowałem ustawiać lusterka przez f4 i tutaj również nic nie daje. ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
13/06/2018 12:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Karpiu94 Offline
Frigo Mafija
***
ViP

Skąd: [WM] Mińsk Mazowiecki
Liczba postów: 182
Dołączył: 23/08/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 146
Podziękowano mu 184 raz(y)
Post: #7
RE: Renault Range T
Dalej wydawajcie płatne mody, pozdro dla kumatych

Image
MAN TGX 18.500 Efficientline 3 + KRONE Coolliner SDR 27 Doppelstock
13/06/2018 04:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Szymon500 , SolarisGCH
Ealfdus Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 244
Dołączył: 13/04/2017
Reputacja: 6
Podziękował: 167
Podziękowano mu 184 raz(y)
Post: #8
RE: Renault Range T
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/06/2018 04:33 PM przez Ealfdus.)
30/06/2018 04:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KomCior Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 64
Dołączył: 13/05/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #9
RE: Renault Range T
Jak by miał 2 łózka to by wnętrze lepiej wyglądało
04/07/2018 10:39 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
0wen Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 31
Dołączył: 14/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #10
RE: Renault Range T
Nadal tak mocno obciąża komputer? Wcześniej nie dało się z tym grać. Komp ma swoje lata, do tego mam pm i rusmap więc ma ciężko.

Jak chcesz jechać daleko kup sobie Iveco Tongue
04/07/2018 04:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [ETS2] Renault Range T Tandem Perkins 10 5,127 29/03/2018 08:12 AM
Ostatni post: MrNasKi
  1.30 Renault Range T 480 Euro 6 v7.3 Krystian30 0 2,043 06/01/2018 02:49 PM
Ostatni post: Krystian30
  [ETS2] [ETS2 v1.26] Renault Range T 480 Euro 6 v5 Marek_30 6 4,414 27/11/2017 09:43 AM
Ostatni post: Ahulneb
  [ETS2] Renault Range T Turkısh Job v2x MAD MAX 0 858 19/11/2016 12:30 PM
Ostatni post: MAD MAX
  [ETS2] Renault Range T Faca 10 ayak MAD MAX 0 984 02/10/2016 07:09 PM
Ostatni post: MAD MAX
  [ETS2] Renault Range T Low Cab Perkins 0 1,901 19/09/2016 07:58 PM
Ostatni post: Perkins
  [ETS2] Renault Range T FIX Limowski 0 1,286 17/09/2016 02:54 PM
Ostatni post: Limowski
  Renault T Range wal kimer 0 1,326 09/09/2016 11:51 AM
Ostatni post: wal kimer
  [ETS2] Renault Range T v5 Michal_Z_gno 0 1,002 06/09/2016 10:00 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  Renault Range T 480 High Cab Perkins 4 4,708 07/04/2016 05:40 PM
Ostatni post: VresT

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości