Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
rejestracja w naczepie
Autor Wiadomość
Wojciech V8 Offline
...
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 687
Dołączył: 14/08/2017
Reputacja: 5
Podziękował: 508
Podziękowano mu 411 raz(y)
Post: #1
rejestracja w naczepie
W jaki sposób mogę zmienić rejestracje w tej naczepie? https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=36&t=255367
12/07/2018 04:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Marceel Offline
Sioofer!
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 56
Dołączył: 25/01/2018
Reputacja: 2
Podziękował: 95
Podziękowano mu 63 raz(y)
Post: #2
RE: rejestracja w naczepie
To jest SCSowska. Nie zmienisz, chyba ze zmodem ;d

12/07/2018 04:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Wojciech V8
Wojciech V8 Offline
...
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 687
Dołączył: 14/08/2017
Reputacja: 5
Podziękował: 508
Podziękowano mu 411 raz(y)
Post: #3
RE: rejestracja w naczepie
(12/07/2018 04:49 PM)Marceel napisał(a):  To jest SCSowska. Nie zmienisz, chyba ze zmodem ;d

Kurcze... Szkoda. Sad Cóż, dzięki za szybką odpowiedź.
12/07/2018 04:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,791
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 132
Podziękował: 226
Podziękowano mu 2304 raz(y)
Post: #4
RE: rejestracja w naczepie
Tablica rejestracyjna nie jest od scs, podmienisz tablice rejestracyjną poprzez edycję tekstury pliku nummer.dds.

ImageImage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/07/2018 05:17 PM przez Borsuk.)
12/07/2018 05:16 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wojciech V8 Offline
...
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 687
Dołączył: 14/08/2017
Reputacja: 5
Podziękował: 508
Podziękowano mu 411 raz(y)
Post: #5
RE: rejestracja w naczepie
(12/07/2018 05:16 PM)Borsuk napisał(a):  Tablica rejestracyjna nie jest od scs, podmienisz tablice rejestracyjną poprzez edycję tekstury pliku nummer.dds.

Próbowałem zmieniać tą białoruską oraz wstawiałem w to puste miejsce obok, ale nic się nie zmieniało w grze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/07/2018 05:19 PM przez Wojciech V8.)
12/07/2018 05:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
mrdziurex69 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Poznań
Liczba postów: 96
Dołączył: 10/04/2016
Reputacja: 4
Podziękował: 67
Podziękowano mu 74 raz(y)
Post: #6
RE: rejestracja w naczepie
(12/07/2018 05:18 PM)Wojciech v8 napisał(a):  
(12/07/2018 05:16 PM)Borsuk napisał(a):  Tablica rejestracyjna nie jest od scs, podmienisz tablice rejestracyjną poprzez edycję tekstury pliku nummer.dds.

Próbowałem zmieniać tą białoruską oraz wstawiałem w to puste miejsce obok, ale nic się nie zmieniało w grze.

Tam trzeba jak dobrze pamietam do kazdego wariantu osobno zmienic teksture
12/07/2018 05:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,791
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 132
Podziękował: 226
Podziękowano mu 2304 raz(y)
Post: #7
RE: rejestracja w naczepie
Hmm, autor chyba coś zmienił w tym modzie bo faktycznie kiedyś chyba tak działało ale przestało działać, teraz rejka dodana jest od scs, sprawdzałem w zmodzie. Także kolega Marceel ma rację, chcesz własną rejkę to musisz usunąć flarę Ml1 [license.plate_rear] z drzewka naczepy i dodać swoją tabliczkę z własną teksturą Tongue.

ImageImage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/07/2018 05:41 PM przez Borsuk.)
12/07/2018 05:38 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Wojciech V8 , Marceel
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  DDS z rejestracją - Man E6 Kamil 2 232 23/08/2018 09:35 PM
Ostatni post: Kamil
  Koła w naczepie. Owca 1 206 20/05/2018 01:16 PM
Ostatni post: Krystian30
  Opony HD w naczepie Rene-GAD 0 302 24/04/2018 05:05 PM
Ostatni post: Rene-GAD

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości