Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem zmodeler - interior
Autor Wiadomość
Topuś Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Malbork
Liczba postów: 135
Dołączył: 29/12/2014
Reputacja: 6
Podziękował: 184
Podziękowano mu 101 raz(y)
Post: #1
Problem zmodeler - interior
Witam, po każdym exporcie interioru obojętnie jakiego modelu dzieje mi się takie coś. Ktoś orientuje się co może być nie tak?

Image

Moje zdjęcia



Moja firma



Image
10/08/2018 12:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 14,123
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 537
Podziękował: 24211
Podziękowano mu 11267 raz(y)
Post: #2
RE: Problem zmodeler - interior
Podaj log z gry bo na tam powinno być konkretnie napisane w czym jest problem.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
10/08/2018 12:59 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Topuś
Topuś Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Malbork
Liczba postów: 135
Dołączył: 29/12/2014
Reputacja: 6
Podziękował: 184
Podziękowano mu 101 raz(y)
Post: #3
RE: Problem zmodeler - interior
(10/08/2018 12:59 PM)Michal_Z_gno napisał(a):  Podaj log z gry bo na tam powinno być konkretnie napisane w czym jest problem.

W logu nie ma żadnego błędu.

Moje zdjęcia



Moja firma



Image
10/08/2018 01:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 14,123
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 537
Podziękował: 24211
Podziękowano mu 11267 raz(y)
Post: #4
RE: Problem zmodeler - interior
A czym eksportujesz ten model (jaką wersją zmoda) i co konkretnie w nim zmieniasz Pytajnik

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/08/2018 01:15 PM przez Michal_Z_gno.)
10/08/2018 01:14 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Topuś Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Malbork
Liczba postów: 135
Dołączył: 29/12/2014
Reputacja: 6
Podziękował: 184
Podziękowano mu 101 raz(y)
Post: #5
RE: Problem zmodeler - interior
(10/08/2018 01:14 PM)Michal_Z_gno napisał(a):  A czym eksportujesz ten model (jaką wersją zmoda) i co konkretnie w nim zmieniasz Pytajnik

3.2.0, zauważyłem, że jak dodam jakiś mat w kulce to wywala. Dodam że po ponownym uruchomieniu popsutego model.pmd w zmodzie jest wszystko dobrze.

Moje zdjęcia



Moja firma



Image
10/08/2018 01:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Topuś Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Malbork
Liczba postów: 135
Dołączył: 29/12/2014
Reputacja: 6
Podziękował: 184
Podziękowano mu 101 raz(y)
Post: #6
RE: Problem zmodeler - interior
Problem rozwiązany, temat do zamknięcia. Dla zainteresowanych zaimportowałem popsute .pmd do zmoda i jeszcze raz wyexportowałem.

Moje zdjęcia



Moja firma



Image
10/08/2018 02:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
VresT Offline
LwG!
******
Moderator

Skąd: Z Polski
Liczba postów: 2,889
Dołączył: 04/06/2013
Reputacja: 139
Podziękował: 1769
Podziękowano mu 3139 raz(y)
Post: #7
RE: Problem zmodeler - interior
Problem rozwiązany, więc temat zamykam.
W razie potrzeby otwarcia tematu, proszę o kontakt przez PW.

Image

Przed napisaniem posta zapoznaj się z regulaminem,bądź skonsultuj się z Administratorem lub Moderatorem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojemu poziomowi ostrzeżeń.
10/08/2018 02:35 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Topuś
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 2,991
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 83
Podziękował: 1756
Podziękowano mu 2179 raz(y)
Post: #8
RE: Problem zmodeler - interior
VresT, temat już wcześniej został przeze mnie zamknięty Tongue

Image
10/08/2018 02:51 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Topuś
VresT Offline
LwG!
******
Moderator

Skąd: Z Polski
Liczba postów: 2,889
Dołączył: 04/06/2013
Reputacja: 139
Podziękował: 1769
Podziękowano mu 3139 raz(y)
Post: #9
RE: Problem zmodeler - interior
(10/08/2018 02:51 PM)Hardcor123 napisał(a):  VresT, temat już wcześniej został przeze mnie zamknięty Tongue

Oj,przepraszam nie zauważyłem.

Image

Przed napisaniem posta zapoznaj się z regulaminem,bądź skonsultuj się z Administratorem lub Moderatorem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojemu poziomowi ostrzeżeń.
10/08/2018 06:06 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Hardcor123
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości