Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyłącza się samoczynnie
Autor Wiadomość
Driver872 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 10
Dołączył: 15/09/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #11
RE: Wyłącza się samoczynnie
Ok, będe próbował, ale dopiero w piatek bo jestem w trasie. Dzięki za podpowiedź.
dam znac jak czy działa i u mnie..

Szerokości mobile Big Grin
18/09/2018 09:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gregorius Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 03/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #12
RE: Wyłącza się samoczynnie
(18/09/2018 08:28 AM)Rascal898PL napisał(a):  U mnie pomogło sprzedanie wszystkich ciężarówek z garażu.

U mnie pomogło zwolnienie wszystkich kierowców, dzięki wielkie Wykrzyknik Smile

UPDATE
Niestety po pewnym czasie problem powrócił... znowu nie mogę wyjechać z miasta (tym razem innego...)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/09/2018 04:20 PM przez Gregorius.)
18/09/2018 10:49 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
tomber90 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 41
Dołączył: 23/10/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 13
Podziękowano mu 8 raz(y)
Post: #13
RE: Wyłącza się samoczynnie
Mam podobny problem , z tym , że na nowym profilu , pierwszy załadunek ciągnie mi gra do końca , przy drugim załadunku wywala z gry . Rozwiązał może ktoś z was ten problem ?

Widzę , za szybko ten update chyba wyszedł :/

może mój log pomoże ...

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/09/2018 05:13 PM przez tomber90.)
18/09/2018 05:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaViK Offline
Citroën Team
**
Użytkownik

Skąd: Piła
Liczba postów: 49
Dołączył: 03/10/2013
Reputacja: 2
Podziękował: 10
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #14
RE: Wyłącza się samoczynnie
Ten sam problem na patchu 1.32
Reintalowałem grę, tworzyłem nowy profil kierowcy i nadal to samo jak u kolegów wyżej
19/09/2018 03:25 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gregorius Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 03/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #15
RE: Wyłącza się samoczynnie
Chyba nie pozostaje Nam nic innego jak czekać na aktualizację...
23/09/2018 01:49 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaViK Offline
Citroën Team
**
Użytkownik

Skąd: Piła
Liczba postów: 49
Dołączył: 03/10/2013
Reputacja: 2
Podziękował: 10
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #16
RE: Wyłącza się samoczynnie
Problem miałem na becie 1.32 lecz na oficjalnej pełnej aktualizacji problem jest dalej
23/09/2018 07:01 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gregorius Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 15
Dołączył: 03/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #17
RE: Wyłącza się samoczynnie
Ja niestety też
23/09/2018 08:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MaViK Offline
Citroën Team
**
Użytkownik

Skąd: Piła
Liczba postów: 49
Dołączył: 03/10/2013
Reputacja: 2
Podziękował: 10
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #18
RE: Wyłącza się samoczynnie
Ostatni log po wyjechaniu z warsztatu i bęć

00:06:55.495 : [Vehicle accessory]: 'standard.scania.r_2016.steering_w' /def/vehicle/truck/scania.r_2016/accessory/steering_w/standard.sii
00:06:56.056 : [Vehicle accessory]: 'exclusive.scania.r_2016.steering_w' /def/vehicle/truck/scania.r_2016/accessory/steering_w/exclusive.sii
00:06:56.922 : [Vehicle accessory]: 'standard.scania.r_2016.steering_w' /def/vehicle/truck/scania.r_2016/accessory/steering_w/standard.sii
00:07:00.362 : [actor] Initialized at [28339.8;41.3;-20374.8]
00:07:16.890 : Creating save-game file (/home/profiles/4A75616E204D617274696E/save/1/game.sii) ...
00:08:44.135 : <ERROR> [dx9] Failed to allocate vertex buffer of 10485760 bytes (pool: default). [0x8876017c]
00:08:44.135 : <ERROR> dx9c_buffer_storage.cpp(85): ?buffer_storage_allocate@context_t@dx9@prism@@UAEIIW4r_buffer_lifetime_t@3@I@Z: Failed to allocate vertex buffer
23/09/2018 08:38 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamix Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 46
Dołączył: 15/02/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 13
Podziękowano mu 8 raz(y)
Post: #19
RE: Wyłącza się samoczynnie
Proponuję zgłosić problemy studiu scs, im więcej będzie zgłoszeń tym dokładniej zdiagnozują problem i szybciej wprowadzą poprawki.
23/09/2018 08:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Driver872 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 10
Dołączył: 15/09/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #20
RE: Wyłącza się samoczynnie
Witam Smile zgodnie z tym co pisałem daje znać..
u mnie po zwolnieniu wszystkich kierowców, sprzedaniu wszystkich ciągników oprócz swojego, oraz wszystkich garaży problem jak na razie zniknął..
Daje radę załadować i rozładować naczepę, gra się nie wyłącza.
Zobaczymy co będzie jak zakupie garaże, zestawy i przyjmę kierowców.

Szerokości mobile Big Grin
23/09/2018 12:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości