Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyłącza się samoczynnie
Autor Wiadomość
Gregorius Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 03/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #1
Wyłącza się samoczynnie
Witam. Mam problem, po aktualizacji do wersji 1.32 ETS automatycznie wyłącza się bezpośrednio do pulpitu bez żadnego komunikatu... Próbowałem wyłączyć wszystkie mody, ale problem wciąż jest... Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być tego przyczyną? Dodam, że wszystkie sterowniki są aktualne.

Pozdrawiam.
17/09/2018 01:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 3,118
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 83
Podziękował: 1724
Podziękowano mu 2140 raz(y)
Post: #2
RE: Wyłącza się samoczynnie
Pokaż log z gry.

Image
17/09/2018 01:15 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Gregorius Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 03/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #3
RE: Wyłącza się samoczynnie
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17/09/2018 01:55 PM przez Gregorius.)
17/09/2018 01:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jakubek Offline
MAP MAKER
**
Użytkownik

Skąd: Kalisz
Liczba postów: 174
Dołączył: 24/06/2018
Reputacja: 4
Podziękował: 251
Podziękowano mu 61 raz(y)
Post: #4
RE: Wyłącza się samoczynnie
Gregorius zapoznaj się jak dodawać log z gry. Robimy na samym początku loga [code.], a na samym końcu [/.code] wszędzie bez kropki.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17/09/2018 01:56 PM przez Jakubek.)
17/09/2018 01:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Gregorius
Gregorius Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 03/08/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #5
RE: Wyłącza się samoczynnie
Post został poprawiony, dzięki Jakubek!
17/09/2018 01:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Jakubek , Kubunia , Driver872
Rascal898PL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 15/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #6
RE: Wyłącza się samoczynnie
Witam. Też mam ten problem. Nie mogę wyjechać z macierzystego miasta, użycie szybkie podróży również wysypuje mi grę. Wszystkie mody wyłączone, gra przeinstalowana.
18/09/2018 06:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Driver872 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 18
Dołączył: 15/09/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Wyłącza się samoczynnie
Witam. Ja mam również taki sam problem, po załadowaniu naczepy wywala mnie do pulpitu..
co to może być ?
Dodam ze grę oraz wszystkie dodatki tzn Going, Skandynawia, Francja i Italia mam oryginalne..

Szerokości mobile Big Grin
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/09/2018 08:02 AM przez Driver872.)
18/09/2018 07:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rascal898PL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 15/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #8
RE: Wyłącza się samoczynnie
U mnie pomogło sprzedanie wszystkich ciężarówek z garażu.
18/09/2018 08:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Gregorius , Driver872
Driver872 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 18
Dołączył: 15/09/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Wyłącza się samoczynnie
Aha, ale jak ja mam 20 garaży i do każdego ciągnika będę chciał kupić naczepe to muszę wszystkie sprzedać, a później kupić na nowo ?!

Szerokości mobile Big Grin
18/09/2018 09:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rascal898PL Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 15/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #10
RE: Wyłącza się samoczynnie
(18/09/2018 09:03 AM)Driver872 napisał(a):  Aha, ale jak ja mam 20 garaży i do każdego ciągnika będę chciał kupić naczepe to muszę wszystkie sprzedać, a później kupić na nowo ?!

Rozwiązanie pracochłonne i "słabe" ale u mnie działa. Ja musiałem właśnie kupić 61 ciągników dla pracowników. Swoich nawet nie liczę.
18/09/2018 09:09 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości