Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Autor Wiadomość
Adam.J Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 760
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 48
Podziękował: 1201
Podziękowano mu 589 raz(y)
Post: #21
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
(27/09/2018 01:14 PM)spakey napisał(a):  ok a gdzie zatem najlepiej to pobrać? w Sklepie

Gra PC Euro Truck 2 Edycja Legendarna

Euro Truck Simulator to seria gier symulacyjnych samochodów ciężarowych, która jako pierwsza wprowadziła na rynek pełne detali europejskie modele ciężarówek i wiernie odwzorowane, europejskie trasy. Podbijaj nowe rynki, rozwijaj swoją firmę, przemierzaj kolejne kilometry. Poznaj wirtualną wersję Polski. Od Gdańska, przez Olsztyn, Białystok, Lublin, Warszawę, Łódź, Katowice, aż po Kraków. Tam gdzie mieszkamy, w miejscach które znamy, ulicami którymi poruszamy się codziennie. Przyjdzie nam transportować, przewozić i dostarczać. Wirtualnymi drogami, zbliżonymi wizerunkiem do prawdziwych bardziej niż kiedykolwiek w serii Euro Truck Simulator, dotrzemy do największych miast w Polsce i jeszcze dalej - do Ostrawy, Koszyc, Bańskiej Bystrzycy, aż po Budapeszt i Debreczyn. Dzięki serii dodatków, możesz podbić nowe rynki: Skandynawię, Francję, a wkrótce także Italię.

Gry z serii Euro Truck Simulator 2 zawierają również śląską wersję językową.
Biedra miała promocję na GRY

No i tak pisałem dalej ma Pirata i zgryw głu.....

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27/09/2018 04:48 PM przez Adam.J.)
27/09/2018 04:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kubalek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 140
Dołączył: 02/08/2017
Reputacja: 3
Podziękował: 139
Podziękowano mu 113 raz(y)
Post: #22
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Weź se gościu profil z neta a nie zadyme kręcisz.
27/09/2018 06:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
spakey Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 27/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #23
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Adam wez mi tu nie pier. pisze że mam oryginał jakbyś ogarniał temat to zrobiłem foto z opakowaniem z gry i podglądem z błędami związanymi z niedziałającą grą,
widzę że , prościej jest wziąść czyjś profil z neta jak chyba wielu tu zrobiło niż dojść do swojego rozwoju firmy .
Pograłem na piracie gra mi się spodobała kupiłem oryginał chce grać nadal na swoim save nie działa pytam was co można zrobić czy lepiej zamknąć temat?
Pobrałem niby legalnego DCSA ALE nie może znaleźć gry na komputerze, pobrałem aktualizatora ale on również nie widzi folderów gry, podejrzewam
że jest to zabezpieczone przez steam ? bo pirata moglem normalnie przeglądać w folderach gry

wersja dcs

EuroTruckSimulator2_1_31_2_1_dlc_france_setup
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28/09/2018 06:41 AM przez spakey.)
28/09/2018 06:40 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,336
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 160
Podziękował: 2594
Podziękowano mu 4354 raz(y)
Post: #24
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Musisz dokupić brakujące DLC. Próbowałeś całkowicie od nowa zainstalować grę na czysto,usuwając wcześniej wszystko z dokumentów, z dysku,rejestru itp?
p.s: Staraj się pisać używając znaków interpunkcyjnych.

28/09/2018 07:06 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Borsuk Offline
Go ahead, make my day.
****
Trucker

Skąd: 52°10′14″N 20°48′43″E
Liczba postów: 1,954
Dołączył: 26/02/2014
Reputacja: 127
Podziękował: 215
Podziękowano mu 2207 raz(y)
Post: #25
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Czas jaki poświęciłeś na poszukiwania rozwiązania problemu który jak widać nie jest prosty do rozwiązania, mogłeś poświęcić na grę, profil mogłeś stworzyć nowy i edytować owego za pomocą programu cheat engine. Zupełnie nie rozumiem przywiązania do posiadanego starego profilu jakby to była relikwia, w końcu to 10 minut pracy i grasz jakby problemu nie było.

ImageImage

W związku z tym że teksty w sygnaturkach są wyrazem ludzkiego zidiocenia, w ramach nowej świeckiej tradycji resztę dostępnej wolnej przestrzeni wypełnię domyślnym tekstem.


Dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
28/09/2018 07:10 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Limowski
spakey Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 27/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #26
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
(28/09/2018 07:10 AM)Borsuk napisał(a):  Czas jaki poświęciłeś na poszukiwania rozwiązania problemu który jak widać nie jest prosty do rozwiązania, mogłeś poświęcić na grę, profil mogłeś stworzyć nowy i edytować owego za pomocą programu cheat engine. Zupełnie nie rozumiem przywiązania do posiadanego starego profilu jakby to była relikwia, w końcu to 10 minut pracy i grasz jakby problemu nie było.

Jesteś pierwszą osobą która sugeruje mi użycie jakiegoś programu typu cheat engine,
Na starym profilu mam zjezdżone z jakieś 12 godzin , może dlatego mi zależy dla jednych to mało dla drugich dużo , gdyż w swoim życiu grywam wieczorami po godzinie bo o 22 chce się spać .
Bywam uparty ,
Pisałem też już wcześniej iż grę piracką odinstalowałem usunąłem grę z rejestru programem cc cleaner pokasowałem błędy pierdoły
zostawiłem jedynie savy , sądziłem że na oryginale je uruchomie stąd cała jazda
28/09/2018 07:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,336
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 160
Podziękował: 2594
Podziękowano mu 4354 raz(y)
Post: #27
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Skoro save ma w "sobie" brakujące dwa DLC a ty ich nie masz, no to albo je kupisz,albo zrobisz nowy profil, ewentualnie to o czym pisał Borsuk.
Myślę że na ten moment nie ma innego, bardziej rozsądnego wyjścia skoro jesteś uparty. Od momentu założenia tematu, do teraz nawet na nowym save miałbyś kilka ładnych godzin, a z pomocą cheat engine swój zestaw itp.

28/09/2018 08:05 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Anaheim Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: SBL
Liczba postów: 48
Dołączył: 27/06/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 17
Podziękowano mu 41 raz(y)
Post: #28
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
(28/09/2018 07:59 AM)spakey napisał(a):  
(28/09/2018 07:10 AM)Borsuk napisał(a):  Czas jaki poświęciłeś na poszukiwania rozwiązania problemu który jak widać nie jest prosty do rozwiązania, mogłeś poświęcić na grę, profil mogłeś stworzyć nowy i edytować owego za pomocą programu cheat engine. Zupełnie nie rozumiem przywiązania do posiadanego starego profilu jakby to była relikwia, w końcu to 10 minut pracy i grasz jakby problemu nie było.

Jesteś pierwszą osobą która sugeruje mi użycie jakiegoś programu typu cheat engine,
Na starym profilu mam zjezdżone z jakieś 12 godzin , może dlatego mi zależy dla jednych to mało dla drugich dużo , gdyż w swoim życiu grywam wieczorami po godzinie bo o 22 chce się spać .
Bywam uparty ,
Pisałem też już wcześniej iż grę piracką odinstalowałem usunąłem grę z rejestru programem cc cleaner pokasowałem błędy pierdoły
zostawiłem jedynie savy , sądziłem że na oryginale je uruchomie stąd cała jazda

Chodzi Ci tylko i wyłącznie o statystyki... Przepisz je programem i po problemie.

Image
28/09/2018 09:45 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xDEMON93x Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ostrowiec Świętokszyski
Liczba postów: 30
Dołączył: 26/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #29
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Kupuj DLC albo sprzedaj garaże w DLC Italia i France z poziomu pirata. Zapisz profil. Zainstaluj oryginał i graj...!

Szkoda Ci profilu z 12godzinami? To już nie bycie upartym to już utrudnianie sobie życia 2smiech

Chwilę potem była śmierć, zła śmierć...
Image
HardStyle & HardCore
Image
https://www.facebook.com/DarknessGarage
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28/09/2018 06:34 PM przez xDEMON93x.)
28/09/2018 03:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Sodar Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: z wioski
Liczba postów: 60
Dołączył: 27/04/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #30
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Przepraszam za Off-top ale o jakim programie do przepisywania statystyk była tu mowa? :E

Image
29/09/2018 09:47 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości