Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Autor Wiadomość
Darson Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: UK
Liczba postów: 1,668
Dołączył: 18/06/2011
Reputacja: 180
Podziękował: 297
Podziękowano mu 1249 raz(y)
Post: #31
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Program to Cheat Engine.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
ZAKAZ KOPIOWANIA SKINÓW MODÓW MOJEGO AUTORSTWA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY.
CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz Technologia Sandy Bridge 32nm
RAM 16.0GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz
Grafika G246HL (1920x1080@60Hz) 4095MBNVIDIA GeForce GTX 970 (MSI)
Płyta Główna Foxconn H67M-S/H67M-V/H67 (CPU 1).
29/09/2018 11:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
LKW Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: 3-miasto
Liczba postów: 15
Dołączył: 13/04/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 0
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #32
RE: Nie działa mi save z pirata na oryginalnej grze
Ja ze swojej strony poleciłbym Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + program notepad. Bo wygodniej. Ale musisz wiedzieć co konkretnie chcesz zmienić, i jak (gdzie) to zmienić.

Nigdy nie mów, bym robił to, na co mam ochotę. Bo miasto spłonie.
30/09/2018 03:50 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: iwan4672
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości