Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyrzuca grę podczas przeglądania modów.
Autor Wiadomość
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 165
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 31
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #1
Wyrzuca grę podczas przeglądania modów.
Witam,

Od aktualizacji Ets2 do v1.32.x mam pewien wkurzający problem.
Otóż gdy odpalam grę i jestem w menu wyboru profili i chcę sobie zobaczyć jakie mody mam aktywne dla jakiegoś profilu to jak posiedzę dłużej w menadżerze modów to po jakimś czasie wyrzuca mnie z gry do pulpitu i tu moje pytanie:

Dlaczego Pytajnik
Czy może to mieć związek z jakimiś modami czy może z modami z workshop-a Pytajnik

Mam parę modów na v1.31, ale mimo że odpalałem je na najnowszej wersji na profilu do testowania modów to nie robiły żadnej krzywdy grze i nie wyrzuca do pulpitu.

Nie mam żadnych modów świecących się na czerwono i które widać że są niekompatybilne z daną wersją gry.

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
02/10/2018 10:27 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xyzan Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 253
Dołączył: 19/12/2014
Reputacja: 12
Podziękował: 49
Podziękowano mu 249 raz(y)
Post: #2
RE: Wyrzuca grę podczas przeglądania modów.
Oczywiście, że może mieć. Gra wczytuje wszystkie mody z managera, weryfikuje itp w momencie uruchamiania gry. Weź pod uwagę, żę to że masz wykrzyknik i napis, że mod jest niekompatybilny zależy tylko i wyłącznie od tego, czy autor moda wstawił w wymaganiach wersje. Jeżeli nie wstawił, to możesz mieć, że niby jest kompatybilny, ale grę i tak będzie wyrzucać.

Możesz spróbować przenieść zawartość katalogu mod do innego katalogu i zobaczyć jak Ci się będzie gra zachowywać. Może być, że przestanie. Zacznij dodawać powoli mody (już na 1.32, bo w sumie stare niepotrzebne).
Pytanie też jest, jaki masz sprzęt? Bo w wersji 1.32 SCS podkręciło rendering i często się zdarza, że starszy sprzęt który działał przyzwoicie na 1.31, nie daje rady na 1.32.
Ale zacząłby, od czyszczenie folderu mod - może pomoże Smile
02/10/2018 11:16 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kierownica wyrzuca gre w 64bit adaskOO 4 625 31/07/2018 12:06 PM
Ostatni post: adaskOO
Information Po ustawieniu sterowania na Pada/Kierownice wyrzuca gre adaskOO 9 1,543 28/07/2018 05:38 PM
Ostatni post: adaskOO
Thumbs Down Wywala mi grę podczas przepływu do Szwecji radeksdl 1 422 12/06/2018 05:19 PM
Ostatni post: Misiek123

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości