Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie działające przewody
Autor Wiadomość
Truckere Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 138
Dołączył: 04/10/2016
Reputacja: 11
Podziękował: 27
Podziękowano mu 77 raz(y)
Post: #1
Nie działające przewody
Witam!

Mam problem w ETS2 związany z przewodami, otóż, śmigam sobie nową Scanią S w najwyższej kabinie, z firanką Krone Profiliner no i z samego tytułu już wiecie co mi dolega.
Problem ten nie występuje na innym profilu w nowej Scanii z chłodnią od SCSu (tą podstawową, nie Krone) i tu rodzi się pytanie, dlaczego te przewody nie działają?
Dodam tylko, że modyfikacje mam wyłączone, a w ustawieniach przewody są włączone. Czy po prostu naczepy Krone nie obsługują jeszcze przewodów?

Pozdrawiam

Mój Blaszak

CPU: AMD Ryzen 5 1600 3,7 GHz (1,33V; 1,18V SOC)
RAM: GoodRAM IRDM X 3200 MHz XMP DDR4 2x8GB
GPU: MSI GeForce GTX1660 Super 6GB Ventus XS
MB: MSI X470 Gaming Plus MAX
SSD: SanDisk Extreme Pro NVMe 3D SSD 512 GB
HDD: Toshiba P300 1TB
PSU: Silentium PC Supremo FM2 750W
Case: Sharkoon TG5 White

Peryferia
Klawiatura: Razer Blackwidow Chroma V1
Mysz: Razer Mamba Chroma Wireless 16.000 DPI
Monitor: LG 29" 21:9 2560x1080p 60Hz
Kierownica: Logitech G920 + Driving Force Shifter
Dodatkowe peryferia: Almar SKRS, Makallos Indicator Box (kierunkowskazy) i buttonbox wykonany na zamówienie
Gamepad: Logitech Rumblepad
Słuchawki: Razer Tiamat 2.2 V2
04/10/2018 05:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Beta Tester
****
Trucker

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 149
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 39
Podziękowano mu 160 raz(y)
Post: #2
RE: Nie działające przewody
Zmień podwozie w ciężarówce i zobacz czy przewody się pojawiły.

Image
04/10/2018 05:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Truckere
Truckere Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 138
Dołączył: 04/10/2016
Reputacja: 11
Podziękował: 27
Podziękowano mu 77 raz(y)
Post: #3
RE: Nie działające przewody
Niech Ci Bóg w dzieciach (jeśli chcesz) wynagrodzi. W każdym razie Bóg Zapłać, działa Smile Temat do zamknięcia

Mój Blaszak

CPU: AMD Ryzen 5 1600 3,7 GHz (1,33V; 1,18V SOC)
RAM: GoodRAM IRDM X 3200 MHz XMP DDR4 2x8GB
GPU: MSI GeForce GTX1660 Super 6GB Ventus XS
MB: MSI X470 Gaming Plus MAX
SSD: SanDisk Extreme Pro NVMe 3D SSD 512 GB
HDD: Toshiba P300 1TB
PSU: Silentium PC Supremo FM2 750W
Case: Sharkoon TG5 White

Peryferia
Klawiatura: Razer Blackwidow Chroma V1
Mysz: Razer Mamba Chroma Wireless 16.000 DPI
Monitor: LG 29" 21:9 2560x1080p 60Hz
Kierownica: Logitech G920 + Driving Force Shifter
Dodatkowe peryferia: Almar SKRS, Makallos Indicator Box (kierunkowskazy) i buttonbox wykonany na zamówienie
Gamepad: Logitech Rumblepad
Słuchawki: Razer Tiamat 2.2 V2
04/10/2018 06:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości