Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czerwona kabina
Autor Wiadomość
Facio Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Wrocław
Liczba postów: 65
Dołączył: 03/09/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #1
Czerwona kabina
O co chodzi, co jest nie tak? Dodałem boxy, rejke. Mat jest tam gdzie powinnien być
Image

Image
07/10/2018 03:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 543
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 15
Podziękował: 181
Podziękowano mu 435 raz(y)
Post: #2
RE: Czerwona kabina
Wpierw daj pełny gamelog, później postaramy Ci się pomóc
07/10/2018 05:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jakubek Offline
MAP MAKER
**
Użytkownik

Skąd: Kalisz
Liczba postów: 236
Dołączył: 24/06/2018
Reputacja: 4
Podziękował: 307
Podziękowano mu 105 raz(y)
Post: #3
RE: Czerwona kabina
Po pierwsze podaj gamelog z gry, a po drugie czy masz jakiegoś moda albo zrobiłeś sam skina. Sprawdź, czy skin na ciężarówkę jest na wersję 1.32, a jak masz swój skin to zobacz czy załączyłeś wszystkie pliki.Smile
17/10/2018 04:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Darson Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: UK
Liczba postów: 1,419
Dołączył: 18/06/2011
Reputacja: 180
Podziękował: 299
Podziękowano mu 1255 raz(y)
Post: #4
RE: Czerwona kabina
Polecam http://etrucks.pl/thread-35737.html

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
ZAKAZ KOPIOWANIA SKINÓW MODÓW MOJEGO AUTORSTWA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY.
CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz Technologia Sandy Bridge 32nm
RAM 16.0GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz
Grafika G246HL (1920x1080@60Hz) 4095MBNVIDIA GeForce GTX 970 (MSI)
Płyta Główna Foxconn H67M-S/H67M-V/H67 (CPU 1).
17/10/2018 04:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pivek Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Piła [PP]
Liczba postów: 266
Dołączył: 14/04/2013
Reputacja: 14
Podziękował: 289
Podziękowano mu 364 raz(y)
Post: #5
RE: Czerwona kabina
Ewidentnie tu jest problem z matem na kabine i nie potrzeba logu żeby to stwierdzić. Odpal zmoda i sprawdź dokładnie mat, który masz na kabinie, bo może być to mały błąd w ścieżce do tobj lub źle zapisany plik .mat.

NIE WYKONUJĘ NIC NA ZAMÓWIENIE!


17/10/2018 05:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kabina .:Seba11:. 5 768 01/09/2014 04:01 PM
Ostatni post: .:Seba11:.

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości