Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poblem Logitech driving force pro.
Autor Wiadomość
frugokwiatek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 222
Dołączył: 19/01/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 254
Podziękowano mu 110 raz(y)
Post: #1
Poblem Logitech driving force pro.
Siema, kupiłem kierownice dzięki waszej pomocy za co wszystkim dziękuję. Ale mam problem,po rozpędzeniu się np do 80 km/h i ustawieniu tempomatu jadę sobie spokojnie ale jak puszczę pedał gazu to samochód zwalnia momentalnie do zera jakbym używał hamulca a tego nie robie. Ktoś wie jak to rozmawiać? Później mogę podesłać screeny z ustawień bo teraz nie mogę dostępu do kompa.
11/10/2018 11:33 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
frugokwiatek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 222
Dołączył: 19/01/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 254
Podziękowano mu 110 raz(y)
Post: #2
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Proszę kogoś o pomoc :/
11/10/2018 06:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ballino Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 100
Dołączył: 06/10/2013
Reputacja: 5
Podziękował: 1
Podziękowano mu 307 raz(y)
Post: #3
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Już wyciągam moją czarodziejską kulę i Ci wróżę rozwiązanie.. Daj zdjęcia ustawień z profilera logitech'a i z gry to pomyślimy Wink

11/10/2018 06:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
czarek332211 Offline
Metalvia
**
Użytkownik

Skąd: Siemianowice Śląskie
Liczba postów: 126
Dołączył: 01/01/2018
Reputacja: 8
Podziękował: 214
Podziękowano mu 165 raz(y)
Post: #4
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Jak dla mnie to masz obróconą (lub nieobrocona) oś hamulca. Zmień to ustawienie i sprawdź.

ETS2+12 DLC+PM 2.25+PR
ATS2+Nowy Meksyk

Zapraszam na mój flickr gdzie będę dodawał zdjęcia z wątku z forum w lepszej jakości: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Zapraszam do relacji z moich tras w barwach firmy Metalvia Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Mój profil steam Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
11/10/2018 09:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
topiq Offline
Zarejestrowani
**
Użytkownik

Skąd: Puławy
Liczba postów: 93
Dołączył: 16/03/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 15
Podziękowano mu 37 raz(y)
Post: #5
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Tam w profilerze jest chyba takie ustawienie jak Report Combined pedals. Trzeba tam zaznaczyć albo odznaczyć i już puszczenie gazu nie będzie odczytywane jako hamowanie. Gdzieś WolnyKanał dał ze screenami ustawienia dla kierownicy właśnie w starym profilerze. Zresztą ustawień do ETS2 na sieci pod starsze kiery Logitecha mnóstwo. Jeżeli to nie pomoże, to pewnie jakieś ustawienia jeszcze w samej grze. Mi pomogło właśnie to ustawienie w profilerze.
12/10/2018 05:03 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
frugokwiatek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 222
Dołączył: 19/01/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 254
Podziękowano mu 110 raz(y)
Post: #6
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Później podeślę screeny ustawień to mi pomożecie.
12/10/2018 08:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
frugokwiatek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 222
Dołączył: 19/01/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 254
Podziękowano mu 110 raz(y)
Post: #7
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Moje ustawienia Tongue Image



Image


Image


Image
12/10/2018 10:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jojek03 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Gdańsk
Liczba postów: 68
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 10
Podziękowano mu 53 raz(y)
Post: #8
RE: Poblem Logitech driving force pro.
masz hamowanie i przyspieszanie na jednej osi dlatego tak jest Tongue

Image
12/10/2018 11:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
frugokwiatek Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 222
Dołączył: 19/01/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 254
Podziękowano mu 110 raz(y)
Post: #9
RE: Poblem Logitech driving force pro.
(12/10/2018 11:30 AM)jojek03 napisał(a):  masz hamowanie i przyspieszanie na jednej osi dlatego tak jest Tongue

To na jakie to zmienić Tongue ?
12/10/2018 11:32 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Przemków k. Głogowa
Liczba postów: 112
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 3
Podziękował: 77
Podziękowano mu 51 raz(y)
Post: #10
RE: Poblem Logitech driving force pro.
Zaznaczyć w profilu Report Combined Pedals
Wtedy będziesz miał na prawym pedale przyspieszenie, a na lewym cofanie.

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/10/2018 11:44 AM przez iwan4672.)
12/10/2018 11:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości