Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
Autor Wiadomość
lukaszek34
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #1
Problem
Witam mam problem z grą po włączeniu jej czekam jakiś czas aby uruchomiła się potem po wybraniu profilu nadal to samo nie załącza się na wczytanie profilu z mapą muszę czekać jakieś 3-5 minut jeśli jakieś mody zawieszają grę lub mapy pisać śmiało podaje niżej game.log https://pastebin.com/Q4A3Z0AZ
17/10/2018 09:11 AM
Dorpolowy Offline
Szpedycyjny hahmyt
***
ViP

Skąd: SKL Auuuuu !
Liczba postów: 320
Dołączył: 26/09/2016
Reputacja: 13
Podziękował: 218
Podziękowano mu 400 raz(y)
Post: #2
RE: Problem
Jakiego masz kompa? jeśli masz słabego kompa, i aktywnych modów nawalone tyle jak u Cyganki w tobołku to nic dziwnego, szczególnie wystarczy mieć PR+RM+PB to już słabszy komp nie uciągnie tego normalnie

17/10/2018 09:21 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
xyzan Offline
Vip
***
ViP

Skąd:
Liczba postów: 253
Dołączył: 19/12/2014
Reputacja: 10
Podziękował: 47
Podziękowano mu 246 raz(y)
Post: #3
RE: Problem
No komp nie jest za mocny
CPU0: GenuineIntel [ Intel® Celeron® CPU N2830 @ 2.16GHz] with 2 cores (2 threads) at ~2167MHz.
4GB ram
Adapter #0: Intel® HD Graphics / 64 (2048) MB (igdumdim32.dll, 10.18.10.4885, 20171211)

weź poprawkę na to, żę promods przy pierwszym starcie może się ładować nawet parenaście minut, bo towrzy mapę nawigacyjną. Na tym kompie, to może być spokojnie 15 minut pierwsze uruchomienie...

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Image
17/10/2018 09:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Darson Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: UK
Liczba postów: 1,359
Dołączył: 18/06/2011
Reputacja: 183
Podziękował: 300
Podziękowano mu 1288 raz(y)
Post: #4
RE: Problem
Tak jak wyże komputer nie jest mocny i będzie wczytywał tak długo,dodatkowo gra może być nie przyjemna przycinki itd.Skupił by się na jednej mapie i kilku modach odpowiednich ustawieniach i po grasz.No i czas zbierać złotowki na coś nowszego bo za trochę czasu możesz nie zagrać wcale.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
ZAKAZ KOPIOWANIA SKINÓW MODÓW MOJEGO AUTORSTWA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY.
CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz Technologia Sandy Bridge 32nm
RAM 16.0GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz
Grafika G246HL (1920x1080@60Hz) 4095MBNVIDIA GeForce GTX 970 (MSI)
Płyta Główna Foxconn H67M-S/H67M-V/H67 (CPU 1).
17/10/2018 09:36 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
lukaszek34
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #5
RE: Problem
Czyli 1 wersja za slabego laptopa potem za dużo modów jeszcze dodam że profilu sam nie utworze własnego kozystam z tych co dają do pobierania to wszystko jednak zakupie pudełkowe tylko tu zastanawiam sie czy nie będzie tego samego co teraz mam
17/10/2018 09:59 AM
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,743
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 171
Podziękował: 2696
Podziękowano mu 4972 raz(y)
Post: #6
RE: Problem
Trochę poprawnej polszczyzny to by się przydało @lukaszek34, to po pierwsze.
Po drugie - słaby komp, dużo modyfikacji, i na sam koniec- pirat.

17/10/2018 10:22 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Adam.J
lukaszek34
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #7
RE: Problem
Skoro słabego mam laptopa to się zastanawiam czy jest sens kupowania gier pudelkowych z tymi dodatkami aby pieniędzy nie wydawać na marne skoro będzie to samo co teraz mam
17/10/2018 10:41 AM
Darson Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: UK
Liczba postów: 1,359
Dołączył: 18/06/2011
Reputacja: 183
Podziękował: 300
Podziękowano mu 1288 raz(y)
Post: #8
RE: Problem
Zacznij od zmiany komputera,temat off.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
ZAKAZ KOPIOWANIA SKINÓW MODÓW MOJEGO AUTORSTWA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY.
CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz Technologia Sandy Bridge 32nm
RAM 16.0GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz
Grafika G246HL (1920x1080@60Hz) 4095MBNVIDIA GeForce GTX 970 (MSI)
Płyta Główna Foxconn H67M-S/H67M-V/H67 (CPU 1).
17/10/2018 10:49 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości