Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak odciąć rzecz ZMODELER 3 [PROBLEM]
Autor Wiadomość
kacper233 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Milicz | Wrocław
Liczba postów: 203
Dołączył: 19/12/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 137
Podziękowano mu 176 raz(y)
Post: #1
Jak odciąć rzecz ZMODELER 3 [PROBLEM]
Witam bardzo serdecznie mam takie pytanie , a zarazem problem iż zaznaczam rzecz która chce odciąć Modify -> detaches -> klikam na nią i nic sie nie dzieje , a więc co zle robie prosze o szybką pomoc pozdrawiam! :E

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17/10/2018 07:00 PM przez kacper233.)
17/10/2018 06:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 13,561
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 559
Podziękował: 26835
Podziękowano mu 12100 raz(y)
Post: #2
RE: Jak odciąć rzecz ZMODELER 3 [PROBLEM]
Tu masz poradnik:



Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
18/10/2018 11:57 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: kacper233
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmodeler 3 problem z importem Piotrek2002 5 267 18/08/2018 01:58 PM
Ostatni post: Hardcor123
  Zmodeler problem Borsuk 2 279 27/06/2018 03:35 PM
Ostatni post: Borsuk
  ZModeler 3.1.5 problem. NightmareX 6 725 24/01/2018 11:04 AM
Ostatni post: NightmareX
  [Zmodeler 3]Problem z merge Wster 0 475 03/11/2016 05:49 PM
Ostatni post: Wster
Bug zmodeler 2 problem! Misiek 0 740 21/12/2015 02:59 PM
Ostatni post: Misiek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości