Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala przy wjeździe do Rosji
Autor Wiadomość
Kubanczyk2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 04/06/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Wywala przy wjeździe do Rosji
Witam. czy ktoś pomoże i powie czemu wywala do pulpitu przy wjezdzie do Rosji??
28/10/2018 05:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Ballino Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 236
Dołączył: 06/10/2013
Reputacja: 7
Podziękował: 4
Podziękowano mu 511 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala przy wjeździe do Rosji
Wizy nie masz wyrobionej Big Grin ..












daj log z gry bo tak to można z kuli wróżyć.

28/10/2018 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Matias00
Rene-GAD Offline
Forumowy GAD
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól / Berlin
Liczba postów: 2,570
Dołączył: 09/05/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 3216
Podziękowano mu 3442 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala przy wjeździe do Rosji
Jaka wersja gry i map?
Układ wg mojego poradnika?

http://etrucks.pl/thread-48129.html

1.37 ETS 2 + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + DAF XF105 by Vad&K
1.37 ATS + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + Kenworth K100-E / Freigthliner FLB / Petrebilt 352
Naczepy typu "gabaryt" by Jazzycat ; AI by Jazzycat

Image
28/10/2018 05:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kubanczyk2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 04/06/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala przy wjeździe do Rosji
zaktualizowana do najnowszej 1.32 a mapy ProMods 2.31, Southern Region 7.5, Russian Open Spaces 7.0, Rusmap 1.8.1, YKS Turkey Map, Roextended ProMods 1.8.1, Great Steppe 1.2, PJ Indo Map 2.5, Afromap 1.5, Sardinia Map 0.9, Paris Rebuilding 2.3 and Emden 1.02c
28/10/2018 06:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Rene-GAD Offline
Forumowy GAD
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól / Berlin
Liczba postów: 2,570
Dołączył: 09/05/2014
Reputacja: 144
Podziękował: 3216
Podziękowano mu 3442 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala przy wjeździe do Rosji
Masz potrzebne fixy na połączenie ProMods oraz PolReb z RusMap ??
Co z układem map wg poradnika ??

1.37 ETS 2 + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + DAF XF105 by Vad&K
1.37 ATS + DLC + ten -> Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. + Kenworth K100-E / Freigthliner FLB / Petrebilt 352
Naczepy typu "gabaryt" by Jazzycat ; AI by Jazzycat

Image
29/10/2018 12:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kubanczyk2 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 04/06/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Wywala przy wjeździe do Rosji
Wiesz co ja nie mam PR w ogóle...a poradnik zaraz sprawdzę bo czasu mało i zobaczę
30/10/2018 05:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wywala przy 1.33 bez modów adanow45 3 512 06/12/2018 07:32 PM
Ostatni post: adanow45
  Wywala przy pasku ładowania Marcin.G 1 387 06/12/2018 06:05 PM
Ostatni post: GrakuPL
  Przybliżanie pod 'M' dalekiej Rosji Kubalek 2 459 10/10/2018 07:32 PM
Ostatni post: Kubalek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości