Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z shadowem
Autor Wiadomość
legutek22 Offline
Miś Polarny
***
ViP

Skąd: Olsztyn
Liczba postów: 199
Dołączył: 01/07/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 425
Podziękowano mu 256 raz(y)
Post: #1
problem z shadowem
Witam mam problem z shadowem w każdym aucie. Reinstal nie pomógł i powoli kończą mi się pomysły. Wersja gry 1.32 nawet gdy jest czysta gra i tylko dane auto jest to samo. Proszę o pomoc. Fotki niżej.

Image

Image

Image

Image
03/11/2018 10:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Beta Tester
****
Trucker

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 149
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 39
Podziękowano mu 160 raz(y)
Post: #2
RE: problem z shadowem
Zrób spójność plików i zaktualizuj sterowniki od karty graficznej oraz sprawdź czy w ustawieniach graficznych masz włączone cienie. Być może to pomoże.

Image
03/11/2018 10:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KacperKWC Offline
★ TRUCKER ★
***
ViP

Skąd: Ostróda
Liczba postów: 431
Dołączył: 10/03/2018
Reputacja: 11
Podziękował: 162
Podziękowano mu 479 raz(y)
Post: #3
RE: problem z shadowem
Może tylko wystarczy ustawić cienie w ustawieniach gry?

Jeśli otrzymałeś ode mnie jakieś wskazówki, porady bądź pomoc zawsze możesz zostawić +repa.
Image
03/11/2018 10:14 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
legutek22 Offline
Miś Polarny
***
ViP

Skąd: Olsztyn
Liczba postów: 199
Dołączył: 01/07/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 425
Podziękowano mu 256 raz(y)
Post: #4
RE: problem z shadowem
(03/11/2018 10:14 PM)KacperKWC napisał(a):  Może tylko wystarczy ustawić cienie w ustawieniach gry?

Mam włączone.
03/11/2018 10:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości