Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 2 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielton N3K Korytarz Życia
Autor Wiadomość
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 714
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 32
Podziękował: 1092
Podziękowano mu 1214 raz(y)
Post: #1
Wielton N3K Korytarz Życia
Wydaję wam kolejną naczepę z kolekcji Dżangłery Big Grin

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Info:
Autor: kazan1234, EdekLS, Borsuk,HasuFrogg, PaVlO500
Wersja gry: 1.33
01/12/2018 08:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Lanker , Michal_Z_gno , limowski , Brian M. , Rexuss_1987 , scaniadriverv8
italianoGT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Oświęcim
Liczba postów: 139
Dołączył: 02/02/2016
Reputacja: 2
Podziękował: 5
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #2
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Hej,wie ktoś jak dodać kable do tej naczepy?
18/01/2019 04:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
NightmareX Offline
K.Ostaszewski
***
ViP

Skąd: Gdańsk
Liczba postów: 170
Dołączył: 10/10/2015
Reputacja: 6
Podziękował: 58
Podziękowano mu 113 raz(y)
Post: #3
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Naczepa na wersję 1.33 więc kable powinna mieć, po prostu włącz w opcjach
18/01/2019 08:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
italianoGT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Oświęcim
Liczba postów: 139
Dołączył: 02/02/2016
Reputacja: 2
Podziękował: 5
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #4
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Mam włączone
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/01/2019 08:53 PM przez italianoGT.)
18/01/2019 08:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 714
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 32
Podziękował: 1092
Podziękowano mu 1214 raz(y)
Post: #5
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
(18/01/2019 08:52 PM)italianoGT napisał(a):  Mam włączone

to może ciągnik nie ma kabli?
18/01/2019 09:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
italianoGT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Oświęcim
Liczba postów: 139
Dołączył: 02/02/2016
Reputacja: 2
Podziękował: 5
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #6
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Scania nex gen i ets2 1.33,nie wiem o co chodzi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/01/2019 10:10 PM przez italianoGT.)
18/01/2019 10:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
YogiLRA Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Lubelskie
Liczba postów: 104
Dołączył: 09/12/2016
Reputacja: 3
Podziękował: 143
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #7
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Potwierdzam brak kabli, to pojawiło się w logu:

<WARNING> [trailer_cables] Can't find 2nd cable attachment locator: 'ele_cable_w' on trailer or rest locator: 'rst_cable_w' in vehicle upgrade, aborting cable creation!

<WARNING> [trailer_cables] Can't find 2nd cable attachment locator: 'ele_cable_b' on trailer or rest locator: 'rst_cable_b' in vehicle upgrade, aborting cable creation!
20/01/2019 10:37 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rekom Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 5
Dołączył: 08/03/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Witam, czy ktoś by mógł prosto i dokładnie opisać jak dodać kable do naczep ponieważ nie znam się na tym, może jest jakiś poradnik. Pozdrawiam
20/01/2019 12:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KomCior Offline
Vip
***
ViP

Skąd: PEDRO
Liczba postów: 87
Dołączył: 13/05/2016
Reputacja: 2
Podziękował: 6
Podziękowano mu 60 raz(y)
Post: #9
RE: Wielton N3K Korytarz Życia
Kable przez zmoda trzeba dodać
20/01/2019 12:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa