Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luj wie co
Autor Wiadomość
herodonguralesk1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 01/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Luj wie co
Witam
Drodzy parafianie proszę o pomoc Big GrinBig Grin
Mianowicie po aktualce do 1.33 wyrzuciło wszystkie modyfikacje do map co zrozumiałe. Ale przeważnie nie było problemu by po usunięciu modów śmigać po grze. A teraz od tygodnia nie mogę włączyć profilu gra się ładuje i w miej więcej połowie wywala do pulpitu. Myślałem że może przez promods, więc zainstalowałem nowego 1.33 ale nadal lipa. Nie chcę usuwać profilu ponieważ gram na nim już 2 rok i szkoda by mi było. Zgłaszam się do was i proszę o pomoc.


https://scr.hu/AO1wdYk
https://pastebin.com/M09TVRsk
05/12/2018 08:48 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Młody Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Sanok[RSA]
Liczba postów: 263
Dołączył: 27/01/2016
Reputacja: 20
Podziękował: 255
Podziękowano mu 328 raz(y)
Post: #2
RE: Luj wie co
A masz DLC Baltic? Bo promodsa jeszcze nie ma połączonego pod dlc
05/12/2018 09:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
herodonguralesk1 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 01/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Luj wie co
Jeszcze nie kupiłem nowego dlc

Sprawdziłem PM na innym koncie i działa ok a na głównym wywala
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05/12/2018 01:17 PM przez herodonguralesk1.)
05/12/2018 10:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości