Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
Autor Wiadomość
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #1
[1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
Mod na polskie nazwy miast na mapie RusMap!
Wersja gry: 1.34
Autorzy: wojson

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.


Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/04/2019 02:00 PM przez wojson.)
15/12/2018 05:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Bozo , Gorion , Dawid2849 , Michal_Z_gno
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #2
RE: Polskie nazwy miast - RusMap
[1.34] EDIT: Poprawiłem nazwę Białorusi
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/02/2019 04:42 PM przez wojson.)
18/02/2019 05:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849 , Michal_Z_gno
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 401
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 374 raz(y)
Post: #3
RE: [1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
Witaj. Jechałem z miasta Homel do Mińska (w ustawieniach mam włączone strefy czasowe) i zobaczyłem, że wyświetla się strefa CEST, a nie MSK (lub inaczej EEST) (różnice między EEST, a MSK jest taka, że w MSK nie ma czasu zimowego i letniego, jest tylko jeden, a w ETS2 nie ma pór roku więc nie ma to różnicy).
Nie jest to twoja wina. Autor się pomylił przy poprawianiu defa od Białorusi do 1.33.
Tutaj fix na to(wraz z twoim spolszczeniem, dodatkowo poprawiłem kod państwa na mapie zleceń z BY do BIA), możesz zaaplikować w twoim spolszczeniu (bez podawania mnie w autorach moda), ale to twoja decyzja:

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/03/2019 12:44 PM przez Dawid2849.)
20/03/2019 12:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Bozo , Michal_Z_gno
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #4
RE: [1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
Pewnie w weekend zaaplikuje tą strefę czasową, jednak nie spotkałem się z kodem BIA, zawsze widziałem BY.

20/03/2019 05:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno , Dawid2849
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 401
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 374 raz(y)
Post: #5
RE: [1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
Wiem, BY jest bardziej poprawne, ale jakoś mi bardziej pasuje BIA. BY zupełnie mi nie pasuje do polskiej nazwy tego państwa. Zostaw jak chcesz.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/03/2019 06:26 PM przez Dawid2849.)
20/03/2019 05:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #6
RE: [1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
[1.34] EDIT: Poprawiłem strefę czasową
Poprawiłem nazwę miasta Petersburg na Sankt Petersburg
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/04/2019 02:26 PM przez wojson.)
01/04/2019 01:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849 , Michal_Z_gno
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 401
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 374 raz(y)
Post: #7
RE: [1.34] Polskie nazwy miast - RusMap
Bardzo ci dziękuję za tego przydatnego moda, lecz gdy wypakowałem pliki def najnowszego ETS2 okazało się, że SCS zmieniło strefę czasową dla Rosji (plik def to wypakowałem w pierwszych wersjach 1.33, gdzie strefa czasowa była jeszcze złe skonfigurowana), przez co ja też dałem złą dla Białorusi! Tutaj daję poprawkę (tam razem bez dziwnego kodu państwa):

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Najmocniej przepraszam za to, że dałem złą strefę czasową!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17/04/2019 09:19 PM przez Dawid2849.)
17/04/2019 04:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: wojson
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [ETS2] Polskie nazwy miast - RomaniaExtended wojson 4 1,353 08/06/2020 10:38 AM
Ostatni post: Bozo
  [ETS2] Polskie nazwy miast dla SR 7.0 Rene-GAD 0 738 26/04/2018 04:39 AM
Ostatni post: Rene-GAD
  [ETS2] Polskie Nazwy Miast wersja 2.4 Narzew 9 4,868 06/12/2017 05:10 PM
Ostatni post: Narzew
  Spolszczone nazwy miast do Standardowej mapki + DLC Michal_Z_gno 0 1,862 02/03/2015 05:17 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  Angielskie nazwy miast do Eastern Express 4.1 i 5.0 Rene-GAD 2 2,384 26/11/2014 10:01 PM
Ostatni post: Rene-GAD

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości