Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z rosyjskimi radiowozami
Autor Wiadomość
adamix Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 15/02/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 31
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #1
Problem z rosyjskimi radiowozami
Witam, mam taki problem - na całej mapie generują mi się w większości radiowozy rosyjskie, niezależnie od kraju w którym aktualnie jestem. Czy jest jakiś sposób żeby przywrócić radiowozy z trafficu właściwe dla każdego państwa? Gram na 1.33 z Promods, Polandem i RusMap.
15/12/2018 09:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,082
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 616
Podziękował: 32434
Podziękowano mu 14462 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z rosyjskimi radiowozami
A masz jakieś inne mody oprócz tych mapek Pytajnik

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
15/12/2018 09:53 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
adamix Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 15/02/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 31
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #3
RE: Problem z rosyjskimi radiowozami
(15/12/2018 09:53 PM)Michal_Z_gno napisał(a):  A masz jakieś inne mody oprócz tych mapek Pytajnik

Tylko w/w mapy, realistic graphic mod i mod na małe lusterka, nie mam żadnych modów na traffic.
15/12/2018 10:48 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Online
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,082
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 616
Podziękował: 32434
Podziękowano mu 14462 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z rosyjskimi radiowozami
To sprawdź jeszcze raz dokładnie czy aby kolejność plików od mapek jest dobra.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
15/12/2018 11:10 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: adamix
adamix Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 15/02/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 31
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #5
RE: Problem z rosyjskimi radiowozami
Prawidłowa kolejność to PR, RusMap i Promods?
15/12/2018 11:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalz Offline
PAPROCKI Transport
****
Trucker

Skąd: Trzemeszno / Pilzno CZ /
Liczba postów: 1,821
Dołączył: 10/12/2018
Reputacja: 55
Podziękował: 3681
Podziękowano mu 2028 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z rosyjskimi radiowozami
(15/12/2018 09:13 PM)adamix napisał(a):  Witam, mam taki problem - na całej mapie generują mi się w większości radiowozy rosyjskie, niezależnie od kraju w którym aktualnie jestem. Czy jest jakiś sposób żeby przywrócić radiowozy z trafficu właściwe dla każdego państwa? Gram na 1.33 z Promods, Polandem i RusMap.

Witam

Sciagnij i wlacz fix dla Rusmap 1.8.1

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Pozdrawiam Smile
19/12/2018 04:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: adamix
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości