Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak stworzyć prefab?
Autor Wiadomość
trzcinka Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 17
Dołączył: 25/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #1
Jak stworzyć prefab?
Siemka, umiał by mi ktoś wytłumaczyć jak stworzyć własny prefab?
23/12/2018 06:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BlacK Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Mazowsze
Liczba postów: 58
Dołączył: 15/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #2
RE: Jak stworzyć prefab?
Sam się nie znam, to za dużo nie pomoże ale zawsze można coś wysłać https://www.youtube.com/watch?v=EmENwbdZSv8
25/12/2018 04:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matias00 Offline
Mofia Złotych Tondemiorzy
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 358
Dołączył: 27/10/2013
Reputacja: 10
Podziękował: 493
Podziękowano mu 367 raz(y)
Post: #3
RE: Jak stworzyć prefab?
Tworzysz model w programie typu blender/zmodeler2/3 pobierasz dowolny model który jest w dl i jest jako prefab podmieniasz na swój dostosowując kolizje. Potem export i brawo masz własny prefab. To w dużym uproszczeniu.

25/12/2018 08:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  jak stworzyć własne textury bartekzakonnica 0 485 11/05/2019 08:12 PM
Ostatni post: bartekzakonnica
  Jak wyjąć prefab firmy w Blenderze i jak zapisać aby było widoczne w grze? Dafik97 0 806 15/12/2015 05:51 PM
Ostatni post: Dafik97

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości