Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Promods bez DLC Italia
Autor Wiadomość
dominik_SKIPPER Offline
Wilki Łódzkie
****
Trucker

Skąd: Witów Kolonia , Poland
Liczba postów: 1,193
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 54
Podziękował: 1185
Podziękowano mu 1039 raz(y)
Post: #1
Promods bez DLC Italia
Witam
czy jest jakiś sposób, aby uruchomić Promodsa bez DLC Italia? Nie wliczając w to, aby uruchomić wcześniejszą wersję ETS 2? Pamiętam, że kiedyś był taki sposób tylko z DLC Skandynawia. Z góry dzięki. Pozdrawiam.

10/02/2019 08:36 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 336
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 10
Podziękował: 223
Podziękowano mu 218 raz(y)
Post: #2
RE: Promods bez DLC Italia
Musisz się cofnąć do wersji 1.31 i pobrać Promods 2.27. Nie ma innego wyjścia(niestety).
10/02/2019 09:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
dominik_SKIPPER Offline
Wilki Łódzkie
****
Trucker

Skąd: Witów Kolonia , Poland
Liczba postów: 1,193
Dołączył: 29/03/2014
Reputacja: 54
Podziękował: 1185
Podziękowano mu 1039 raz(y)
Post: #3
RE: Promods bez DLC Italia
Już wszystko wiem, dzięki Dawid i Michał. Temat może wędrować do kosza.

11/02/2019 08:27 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Promods bez DLC kacpereu 3 365 14/11/2018 04:31 PM
Ostatni post: Krashang
  Promods lub inne mapy bez dlc Italy dominik_SKIPPER 2 526 04/05/2018 04:47 PM
Ostatni post: dominik_SKIPPER
  Promods bez Viva le France dominik_SKIPPER 7 1,023 05/06/2017 05:36 PM
Ostatni post: Kamil
  Jak połączyć ProMods z ProMods Trailers & Company? Kurdianeł 3 832 11/09/2016 11:01 AM
Ostatni post: djdarklighter

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości