Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poszukuje Pomocy
Autor Wiadomość
misio232 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 24
Dołączył: 11/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #1
Poszukuje Pomocy
Siema przychodzę z pytaniem czy wiecie jak dodać Scanie s 2016 do Ets2 studio?
28/02/2019 03:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Olexon Offline
Niech żyje wolna Polska!
**
Użytkownik

Skąd: Lublin
Liczba postów: 102
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 62
Podziękowano mu 48 raz(y)
Post: #2
RE: Poszukuje Pomocy
Pobierzesz jakiegoś skina z internetu byle jakiego i po prostu zmień dds.

Image
28/02/2019 03:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
misio232 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 24
Dołączył: 11/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #3
RE: Poszukuje Pomocy
(28/02/2019 03:14 PM)Olexon napisał(a):  Pobierzesz jakiegoś skina z internetu byle jakiego i po prostu zmień dds.

Ale ja chce dodać model do ets 2 studio
28/02/2019 04:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Katowice
Liczba postów: 120
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 63
Podziękowano mu 105 raz(y)
Post: #4
RE: Poszukuje Pomocy
Scania S i nowa R-ka mają inny template czy coś tam. W każdym bądź razie w ETS2 Studio ich nie zrobisz, nawet jak dodasz. Pamiętam, że jak kiedyś robiłem skina Do S-ki z pomocą ETS2 Studio to mi się grafika z drzwi pojawiała na lusterkach
28/02/2019 04:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Olexon , misio232
misio232 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 24
Dołączył: 11/03/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 3
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #5
RE: Poszukuje Pomocy
(28/02/2019 04:46 PM)wojson napisał(a):  Scania S i nowa R-ka mają inny template czy coś tam. W każdym bądź razie w ETS2 Studio ich nie zrobisz, nawet jak dodasz. Pamiętam, że jak kiedyś robiłem skina Do S-ki z pomocą ETS2 Studio to mi się grafika z drzwi pojawiała na lusterkach

A okej dobra dzięki za informacje Wink
28/02/2019 05:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości