Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KAMERA 0
Autor Wiadomość
mlody19870 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 15/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Video KAMERA 0
Witam. Jest możliwość zmiany sterowania kamerą 0. Nie posiadam bloku numerycznego.
10/03/2019 10:04 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Online
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #2
RE: KAMERA 0
Wpisz w google. Ja pamiętam musiałem modyfikować controls.sii w plikach mojego profilu.
10/03/2019 10:47 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: mlody19870
mlody19870 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 15/02/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 2
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: KAMERA 0
(10/03/2019 10:47 AM)Dawid2849 napisał(a):  Wpisz w google. Ja pamiętam musiałem modyfikować controls.sii w plikach mojego profilu.
A pamiętasz może która to linia dokładnie ?
10/03/2019 12:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Online
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #4
RE: KAMERA 0
Niestety, nie. Wpisz w google i musi wyskoczyć.
Edit: Jak wrócę do domu, to mogę ci wysłać mój spreparowany plik controls. Zmodyfikuję dla ciebie klawisze pod jakie chcesz i dam linka.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/03/2019 01:05 PM przez Dawid2849.)
10/03/2019 01:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Anaheim Offline
Ciężarówkarz
**
Użytkownik

Skąd: Rotterdam
Liczba postów: 108
Dołączył: 27/06/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 46
Podziękowano mu 110 raz(y)
Post: #5
RE: KAMERA 0
A klawisza funkcyjnego i oznaczonej funkcyjnie numerycznej nie masz? Z tego co pamiętam w takich upośledzonych laptopach przeważnie były.

Co do controls.sii to te linijki, wystarczylo otworzyć ten plik i zobaczyć co w nim jest.

Cytat: config_lines[116]: "mix camfwd `keyboard.num8?0`"
config_lines[117]: "mix camback `keyboard.num5?0`"
config_lines[118]: "mix camleft `keyboard.num4?0`"
config_lines[119]: "mix camright `keyboard.num6?0`"
config_lines[120]: "mix camup `keyboard.num9?0`"
config_lines[121]: "mix camdown `keyboard.num3?0`"

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10/03/2019 01:27 PM przez Anaheim.)
10/03/2019 01:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849 , mlody19870
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa