Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modele
Autor Wiadomość
maciek5200 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 01/12/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
Modele
Witam ściągnąłem 2 modele i teraz mam problem bo jeden ma .skp a drugi .kmz co zrobić aby działały w map edytorze ?
13/03/2019 03:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 15,111
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 626
Podziękował: 33485
Podziękowano mu 14845 raz(y)
Post: #2
RE: Modele
To trzeba je skonwertować w blederze do formatu gry.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
13/03/2019 04:15 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maciek5200 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 01/12/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: Modele
Michal_Z_gno napisałem na fb
13/03/2019 04:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa