Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z PR
Autor Wiadomość
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
problem z PR
Witam. Mam problem z PR. Otóż podczas włączania po chwili się zacina ekran i wywala do pulpitu mój LOG: https://pastebin.com/qLVaR0v7
13/03/2019 03:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michaleczeq Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 191
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 17
Podziękował: 55
Podziękowano mu 516 raz(y)
Post: #2
RE: problem z PR
Według loga nie posiadasz archiwum "assets" (oznaczone numerkiem 5)
13/03/2019 08:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: EDWARDZRT
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: problem z PR
Dalej nie mogę wejść LOG: https://pastebin.com/2QHba9mg
14/03/2019 05:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Katowice
Liczba postów: 59
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 1
Podziękował: 19
Podziękowano mu 48 raz(y)
Post: #4
RE: problem z PR
Najpierw czytamy dokładnie potem zadajemy pytania...Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Używasz właśnie tego fixa, który nie jest kompatybilny z nowym PR

14/03/2019 07:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości