Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmod3 Validation
Autor Wiadomość
Olexon Offline
Niech żyje wolna Polska!
**
Użytkownik

Skąd: Lublin
Liczba postów: 102
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 59
Podziękowano mu 48 raz(y)
Post: #1
Zmod3 Validation
Witam, gdy chce aktywować zmodka wyskakuje mi komunikat że moja licencja potrzebuje Online Validation więc wsakuje w poradnik robie wszystko jak trzeba i nic zero reakcji, nadal piszę żebym zrobił to validate program nie reaguję na nic.Nie robię tego pierwszy raz ale nmw o chodzi...
Pozdrawiam.

Image
14/03/2019 09:01 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WTAK132 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 27
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 1
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #2
RE: Zmod3 Validation
Wejdź na YT i tam masz ZModeler3 Aktivieren i tam krok po kroku rób

Kolska Mafia Transportowa!



Image
14/03/2019 09:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Olexon Offline
Niech żyje wolna Polska!
**
Użytkownik

Skąd: Lublin
Liczba postów: 102
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 59
Podziękowano mu 48 raz(y)
Post: #3
RE: Zmod3 Validation
(14/03/2019 09:25 AM)WTAK132 napisał(a):  Wejdź na YT i tam masz ZModeler3 Aktivieren i tam krok po kroku rób

Gdyby to działało to bym nie zakładał tego wątku...

Image
14/03/2019 09:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Pivek Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Piła [PP]
Liczba postów: 303
Dołączył: 14/04/2013
Reputacja: 15
Podziękował: 391
Podziękowano mu 423 raz(y)
Post: #4
RE: Zmod3 Validation
Jesli wpisales swoje dane do konta w programie zmodeler i aktywowales licencje na stronie , to musisz skopiowac klucz, przejsc do zmoda i tam gdzie jest ID platformy kliknac kombinacje klawiszy Lewy CRTL + Lewy SHIFT, pojawi ci sie klucz i nastepnie wracasz na strone klikasz validate i wyskoczy ci klucz aktywacyjny, kopiujesz go i robisz dokladnie to samo co z kluczem poprzednim. Po zrobieniu tego powinno wyskoczyc ci ze aktywowano, wtedy zamykasz te okna robisz restart zmoda i powinno dzialac.

NIE WYKONUJĘ NIC NA ZAMÓWIENIE!


14/03/2019 10:33 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Olexon Offline
Niech żyje wolna Polska!
**
Użytkownik

Skąd: Lublin
Liczba postów: 102
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 59
Podziękowano mu 48 raz(y)
Post: #5
RE: Zmod3 Validation
Nadal nie reaguje.

Image

Image
14/03/2019 10:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 513
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 18
Podziękował: 531
Podziękowano mu 528 raz(y)
Post: #6
RE: Zmod3 Validation
A okienko w zmodku co pokazuje o licencji?

14/03/2019 01:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Olexon Offline
Niech żyje wolna Polska!
**
Użytkownik

Skąd: Lublin
Liczba postów: 102
Dołączył: 22/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 59
Podziękowano mu 48 raz(y)
Post: #7
RE: Zmod3 Validation
(14/03/2019 01:29 PM)kazan1234 napisał(a):  A okienko w zmodku co pokazuje o licencji?

Klikam kombinację Shifty nie shifty i nic Sad
Image

Image

Image
14/03/2019 02:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WTAK132 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Koło
Liczba postów: 27
Dołączył: 31/12/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 1
Podziękowano mu 6 raz(y)
Post: #8
RE: Zmod3 Validation
Skopiuj ten klucz i klikaj shift lub Ctrl+V, pospam i może się zrobi

Kolska Mafia Transportowa!



Image
14/03/2019 05:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Oddzielanie elementów zmod3 Slimikid 3 237 04/06/2018 07:26 PM
Ostatni post: tomekrip

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości