Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poland Rebuilding problem
Autor Wiadomość
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Poland Rebuilding problem
Witam, dotychczas grałem tylko na promodsie, lecz teraz chciałbym zagrać jeszcze na poland rebuilding.
Poland Rebuilding pobrałem z tej strony: http://etrucks.pl/thread-44984.html
I żeby działalo na wersji 1.34 pozmieniałem w manifest.sii z 1.33 na 1.34, i gdy klikam graj, gra przestaje działać.
Oto moja kolejność w menedżerze:
https://imgur.com/a/eW5AUrY

PS:Na 1.34 grałem normalnie na promodsie, bez crashy
15/03/2019 03:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 134
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #2
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:24 PM)wiktor000 napisał(a):  Witam, dotychczas grałem tylko na promodsie, lecz teraz chciałbym zagrać jeszcze na poland rebuilding.
Poland Rebuilding pobrałem z tej strony: http://etrucks.pl/thread-44984.html
I żeby działalo na wersji 1.34 pozmieniałem w manifest.sii z 1.33 na 1.34, i gdy klikam graj, gra przestaje działać.
Oto moja kolejność w menedżerze:
https://imgur.com/a/eW5AUrY

PS:Na 1.34 grałem normalnie na promodsie, bez crashy
Cześć.
"PR" Models, nie widzisz że ta "5" jest inna , biała.
Pobierz raz jeszcze ten plik, przeflancuj na v1.34, i czerwona ma być.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/03/2019 03:32 PM przez witalg311.)
15/03/2019 03:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 399
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 358 raz(y)
Post: #3
RE: Poland Rebuilding problem
Musisz wysłać log.
15/03/2019 03:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:31 PM)Dawid2849 napisał(a):  Musisz wysłać log.

https://pastebin.com/UbfZXru6
15/03/2019 03:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 134
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #5
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:36 PM)wiktor000 napisał(a):  
(15/03/2019 03:31 PM)Dawid2849 napisał(a):  Musisz wysłać log.

https://pastebin.com/UbfZXru6

Ta "piątka" robi kuku. w logu masz tylko 2x error ,i za ten błąd właśnie odpowiedziały jest ten plik.
Takie jest moje zdanie. Inni pewno to potwierdzą.
15/03/2019 05:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Poland Rebuilding problem
Dobra, działa. Dzięki za rozwiązanie problemu, ale teraz jeszcze jeden ;p
Podczas ładowania gra się totalnie scina, tak ze nie da sie nic kliknac, pasek ladowania jest gdzieś tak na poziomie 2/3
Crash.log-->https://pastebin.com/x0rZHhaR
15/03/2019 07:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 134
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #7
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 07:13 PM)wiktor000 napisał(a):  Dobra, działa. Dzięki za rozwiązanie problemu, ale teraz jeszcze jeden ;p
Podczas ładowania gra się totalnie scina, tak ze nie da sie nic kliknac, pasek ladowania jest gdzieś tak na poziomie 2/3
Crash.log-->https://pastebin.com/x0rZHhaR

Poczekaj, masz pewno kulawy sprzęt (słaby), i pierwsze ładowanie trwa długo, ale następne już będą krótkie. Nawet pisali ludzie że trwało to ponad 25 minut.
15/03/2019 08:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 22
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #8
RE: Poland Rebuilding problem
Potwierdzam pierwsze ładowanie chwile trwa
16/03/2019 11:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
TruckerArus Offline
Persona Non Grata !
****
Trucker

Skąd: Zamojszczyzna!
Liczba postów: 2,323
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 355
Podziękował: 321
Podziękowano mu 2324 raz(y)
Post: #9
RE: Poland Rebuilding problem
W Moim przypadku ładowanie trwało zaledwie około 6 minut, każde następne ok. 1 minuty. To normalne ale jest to uzależnione od procesora.

16/03/2019 02:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Bug Poland Rebuilding 2.4.1 [Błędy] DIESIRAE 215 48,296 Wczoraj 05:09 PM
Ostatni post: fenomenrafal
  Poland Rebuilding 2.4.1 (1.36) [Download] Michaleczeq 728 321,021 15/02/2020 08:15 PM
Ostatni post: Jarog02
Question Poland Rebuilding [Pomoc] Michaleczeq 228 37,895 15/02/2020 06:46 AM
Ostatni post: raventes
Photo Poland Rebuilding [Worklog] RadolSzczecin 1,377 408,085 13/02/2020 09:31 PM
Ostatni post: Michaleczeq
  Poland Rebuilding 2.3.2 - dyskusje ogólne grisza141286 37 2,335 12/12/2019 07:05 AM
Ostatni post: Old Ted

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości