Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem
Autor Wiadomość
BlacK Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Mazowsze
Liczba postów: 58
Dołączył: 15/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #1
Problem
Witam, nie widzę modeli ( oprócz miejsca startowego ) w ME, mógłby mi ktoś pomóc?
Image
01/04/2019 04:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #2
RE: Problem
Ja tak mam przez plugin Local Radio. Jeżeli ci na początku wczytywania ETS2 wyskakuje "Wykryto próbę włączenia narzędzi deweloperskich", czy coś takiego to musisz najpierw kliknąć "OK", a dopiero potem włączyć map edytor.
01/04/2019 06:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam11500 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Knurów
Liczba postów: 758
Dołączył: 01/12/2017
Reputacja: 17
Podziękował: 386
Podziękowano mu 812 raz(y)
Post: #3
RE: Problem
Spróbuj uruchomić ponownie map editor u mnie to pomagało.


01/04/2019 02:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BlacK Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Mazowsze
Liczba postów: 58
Dołączył: 15/02/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 16
Podziękowano mu 25 raz(y)
Post: #4
RE: Problem
Dzieki, działa ale teraz kolejny problem... Zapisałem moją edycje jako oddzielny plik a gdy chcę go otworzyć wyskakuje bląd " failed to load ... ". Dodam że edytowalem na PR i PM, ktoś coś??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/04/2019 04:00 PM przez BlacK.)
02/04/2019 03:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa