Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Autor Wiadomość
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Rybnik
Liczba postów: 103
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 126
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #1
Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Witam mam problem od wczoraj po wymianie plików def i map RusMapy i dodaniu Project Bałkan wyrzuca do pulpitu proszę o radę Smile
game.log
https://pastebin.com/JzQmNyvU

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 03:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 335
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 10
Podziękował: 221
Podziękowano mu 213 raz(y)
Post: #2
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Problem jest z tym modem: late_autumn-early_winter_v3.0.scs
15/04/2019 03:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,266
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 24
Podziękował: 671
Podziękowano mu 1256 raz(y)
Post: #3
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Zielony. I ten powoduje crash: "ETS2 New Route Advisor v1.3 by XEBEKzs.scs" - jak naciśniesz F7 - pulpit Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
15/04/2019 03:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 335
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 10
Podziękował: 221
Podziękowano mu 213 raz(y)
Post: #4
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Nie patrzyłem, ale zgadza się! Kiedyś miałem tego moda w wersji 1.5 i też wywalało po update gry 1.32 . Niestety musiałem znaleźć zamiennik, lecz z tym modem dało by się grać, a z tym na porę roku gra nie chce się nawet włączyć.
15/04/2019 03:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Rybnik
Liczba postów: 103
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 126
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #5
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Panowie jest lepiej al nadal wyrzuca Sad może kolejność jest zła ?
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 05:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 335
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 10
Podziękował: 221
Podziękowano mu 213 raz(y)
Post: #6
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Project Balkans i wszystkie addon'y do Promods muszą by NAD Promods . Pamiętaj mapy na dole reszta na górze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/04/2019 05:07 PM przez Dawid2849.)
15/04/2019 05:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Katowice
Liczba postów: 118
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 62
Podziękowano mu 99 raz(y)
Post: #7
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Mody na polskie nazwy miast promods i Italia nie są potrzebne bo już są spolszczone w samym ProMods i ETS2

15/04/2019 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Rybnik
Liczba postów: 103
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 126
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #8
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Przepraszam ale wrzucicie kolejność map ? z góry dziękuje Smile

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 06:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 335
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 10
Podziękował: 221
Podziękowano mu 213 raz(y)
Post: #9
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Kolejność:
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
15/04/2019 06:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Rybnik
Liczba postów: 103
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 1
Podziękował: 126
Podziękowano mu 11 raz(y)
Post: #10
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Nie mam tego pliku PR2.3.1_PM2.33_RM1.8.1_v1.34_roadconnection

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 06:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wyrzuca do pulpitu _MIKI_ 6 201 23/06/2019 07:41 AM
Ostatni post: _MIKI_
  Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP xxtrokerxx 8 247 01/05/2019 06:27 PM
Ostatni post: wojson
  Mario Map wywala mnie do pulpitu Dominik324 13 466 31/03/2019 12:12 PM
Ostatni post: Dominik324
  ets2 wyrzuca do pulpitu karol2509 2 186 12/03/2019 11:35 AM
Ostatni post: karol2509
  Wyrzuca do pulpitu - nie ma komunikatu. piwosz66 2 177 09/02/2019 04:09 PM
Ostatni post: piwosz66

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości