Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Autor Wiadomość
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 140
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 147
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #1
Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Witam mam problem od wczoraj po wymianie plików def i map RusMapy i dodaniu Project Bałkan wyrzuca do pulpitu proszę o radę Smile
game.log
https://pastebin.com/JzQmNyvU

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 03:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #2
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Problem jest z tym modem: late_autumn-early_winter_v3.0.scs
15/04/2019 03:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,839
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 74
Podziękował: 2192
Podziękowano mu 4074 raz(y)
Post: #3
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Zielony. I ten powoduje crash: "ETS2 New Route Advisor v1.3 by XEBEKzs.scs" - jak naciśniesz F7 - pulpit Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
15/04/2019 03:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #4
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Nie patrzyłem, ale zgadza się! Kiedyś miałem tego moda w wersji 1.5 i też wywalało po update gry 1.32 . Niestety musiałem znaleźć zamiennik, lecz z tym modem dało by się grać, a z tym na porę roku gra nie chce się nawet włączyć.
15/04/2019 03:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 140
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 147
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #5
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Panowie jest lepiej al nadal wyrzuca Sad może kolejność jest zła ?
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 05:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #6
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Project Balkans i wszystkie addon'y do Promods muszą by NAD Promods . Pamiętaj mapy na dole reszta na górze.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/04/2019 05:07 PM przez Dawid2849.)
15/04/2019 05:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 133
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 126 raz(y)
Post: #7
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Mody na polskie nazwy miast promods i Italia nie są potrzebne bo już są spolszczone w samym ProMods i ETS2

15/04/2019 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 140
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 147
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #8
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Przepraszam ale wrzucicie kolejność map ? z góry dziękuje Smile

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 06:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #9
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Kolejność:
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
15/04/2019 06:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 140
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 147
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #10
RE: Wyrzuca do pulpitu w trakcie ładowania map
Nie mam tego pliku PR2.3.1_PM2.33_RM1.8.1_v1.34_roadconnection

http://www.cb-forum.pl/index.php
15/04/2019 06:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS 2 wyrzuca do pulpitu po ok. 10 minutach gry TediPL 0 190 15/12/2020 10:43 PM
Ostatni post: TediPL
  Po powrocie z 1.38 na 1.37 wyrzuca do pulpitu Zielony 4 513 30/07/2020 07:38 AM
Ostatni post: Zielony
  Stale wyrzuca do pulpitu... Reactor 6 751 16/04/2020 11:56 AM
Ostatni post: Reactor
  Na granicy Państw z DLC Road to the black Sea, wyrzuca do pulpitu. _MIKI_ 2 690 02/02/2020 12:36 PM
Ostatni post: _MIKI_
  Wyrzuca grę do pulpitu... Qba94 0 447 13/01/2020 10:06 PM
Ostatni post: Qba94

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa