Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z dodaniem modelu do zmodeler3
Autor Wiadomość
Maciek11 Offline
_Berson :E
***
ViP

Skąd: Brodnica [CBR]
Liczba postów: 189
Dołączył: 11/01/2019
Reputacja: 8
Podziękował: 241
Podziękowano mu 214 raz(y)
Post: #1
Problem z dodaniem modelu do zmodeler3
Witam, mam problem z dodaniem modelu od scs do zmoda. Gdy próbuję dodać wyskakuje błąd ,, Nie można otworzyć tego typu pliku ''. Proszę o szybką odpowiedz Smile Z góry dzięki Smile Dodaje model od scs Krone flatbed
17/04/2019 04:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem zmodeler3 tomsoneq1234 3 494 02/01/2020 02:54 PM
Ostatni post: Adriano1151
  Problem z zmodeler3 dawidas118 0 383 01/04/2019 03:44 PM
Ostatni post: dawidas118
  Zmodeler3 Wojtek! 0 450 14/10/2018 12:56 PM
Ostatni post: Wojtek!
  Zmodeler3 Wojtek! 0 648 11/10/2018 08:27 PM
Ostatni post: Wojtek!

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa