Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logitech G27 Czy G29?
Autor Wiadomość
Truck781 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 50
Dołączył: 03/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #1
Logitech G27 Czy G29?
Witam.Po prostu jak w temacie którą z tych dwóch brać? Wiem że Shifter w G29 jest do zakupienia osobno. Osobiście zastanawiam się na Kupnem G29(Moim zdaniem jest ładniejsza) oraz Shiftera z G27 (O ile to możliwe).Czy była by mi potrzeba w takim przypadku przejściówka? Czy może lepiej Kupić G27 tylko? Niech jakiś posiadacz/znawca się wypowie.

Z góry dziękuję Big Grin
18/04/2019 05:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 133
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 126 raz(y)
Post: #2
RE: Logitech G27 Czy G29?
Ja mam używaną G27 i działa dobrze po naprawie. Niestety jak ją kupowałem to nie zdawałem sobie sprawy z tego jakie mogą być usterki i zostałem oszukany. Często pada w nich enkoder, przez co są problemy z poprawną kalibracją. Jak się okazało tak było u mnie, sam rozkręciłem, kupiłem zastępczy enkoder i naprawiłem ale 50zł i dużo czasu się zmarnowało zanim zagrałem. Polecam G27 ale radzę bardzo dokładnie sprawdzić czy wszystko działa żebyś się nie dał nabrać tak jak ja.

18/04/2019 05:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Truck781 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 50
Dołączył: 03/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #3
RE: Logitech G27 Czy G29?
W grę wchodzi wyłącznie nówka.
18/04/2019 05:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 133
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 126 raz(y)
Post: #4
RE: Logitech G27 Czy G29?
A to jak nówka to G29 bo 27 nie wiem czy nówkę znajdziesz

18/04/2019 05:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #5
RE: Logitech G27 Czy G29?
Nówki G27 raczej nie znajdziesz (no chyba, że na magazynie jakaś ostatnia sztuka się znajdzie).
18/04/2019 05:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Truck781 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 50
Dołączył: 03/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #6
RE: Logitech G27 Czy G29?
Jeżeli nie ma nówek G27 To biorę G29 z Shifterem do niej trudno.Można zamknąć dzięki za pomoc macie rep+.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/04/2019 06:16 PM przez Truck781.)
18/04/2019 06:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Logitech G29 a Logitech G HUB Truck781 2 2,296 23/12/2019 08:45 PM
Ostatni post: Truck781

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa