Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProMods bez DLC Italia
Autor Wiadomość
Truck781 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 50
Dołączył: 03/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #1
ProMods bez DLC Italia
Witam.Mam takie pytanie.Chciałbym pograć sobie na Pro Mods,ale nie mam Itali więc muszę cofnąć sobie wersje gry. Grę posiadam na Steam. Pytanie teraz jak na Steam mam cofnąć wersje gry? Co prawda są wersje beta(np: Beta 1.31) ale tam piszę że nie są kompatybilne z modami. Co mam zrobic?
20/04/2019 12:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Przedsiębiorca. Offline
M - Liner !
***
ViP

Skąd: Podkarpackie! Rzeszów.
Liczba postów: 334
Dołączył: 13/04/2019
Reputacja: 12
Podziękował: 173
Podziękowano mu 477 raz(y)
Post: #2
RE: ProMods bez DLC Italia
Kupić Italię i nie robić problemów. Smile

20/04/2019 12:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Truck781 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 50
Dołączył: 03/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #3
RE: ProMods bez DLC Italia
Oczywiście zamierzam lecz czekam na wiosenną przecenę.Chciałbym sobie w międzyczasie potestować ProMods jak działa na moim nowym sprzęcie.
20/04/2019 12:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Przemków k. Głogowa
Liczba postów: 90
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 5
Podziękował: 128
Podziękowano mu 72 raz(y)
Post: #4
RE: ProMods bez DLC Italia
(20/04/2019 12:02 PM)Truck781 napisał(a):  Co prawda są wersje beta(np: Beta 1.31) ale tam piszę że nie są kompatybilne z modami. Co mam zrobic?

Pobrać ProMods 2.27. Jeżeli się rozchodzi i resztę modów, to też musisz pobrać pod tą wersję.

Image
20/04/2019 12:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Truck781 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 50
Dołączył: 03/12/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 11
Podziękowano mu 4 raz(y)
Post: #5
RE: ProMods bez DLC Italia
(20/04/2019 12:36 PM)iwan4672 napisał(a):  
(20/04/2019 12:02 PM)Truck781 napisał(a):  Co prawda są wersje beta(np: Beta 1.31) ale tam piszę że nie są kompatybilne z modami. Co mam zrobic?

Pobrać ProMods 2.27. Jeżeli się rozchodzi i resztę modów, to też musisz pobrać pod tą wersję.

Czyli jednak mam spróbować tą Betą Odpalić to? No dobra zobaczymy jak to wygląda....
20/04/2019 12:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,837
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 74
Podziękował: 2192
Podziękowano mu 4073 raz(y)
Post: #6
RE: ProMods bez DLC Italia
Oraz wejść na STEAM/Euro Truck Simulator 2/prawy przycisk myszy - wybierasz właściwości/zakładka BETA/ i klikasz w podświetloną wersję na poniższym obrazku -
Image

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
20/04/2019 12:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa