Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem ze znakami miejscowości
Autor Wiadomość
szafa85 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 31/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Problem ze znakami miejscowości
Po wgraniu moda poland rebuilding 2.3.2 pojawiają się dziwne problemy ze znakami miejscowości. Czarne kwadraty w miejscu numeru drogi lub całkowicie czarne znaki.
Wgrane mody z mapami:
Poland rebuilding 2.3.2
Promods 2.33
Mody na AI od jazzycata + trailery
poniżej screeny z błędami
Image
Image
i log z gry
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Proszę o pomoc
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/04/2019 04:49 PM przez szafa85.)
20/04/2019 04:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
VresT Offline
LwG!
******
Moderator

Skąd: Z Polski
Liczba postów: 2,406
Dołączył: 04/06/2013
Reputacja: 145
Podziękował: 1806
Podziękowano mu 3178 raz(y)
Post: #2
RE: Problem ze znakami miejscowości
Kolejność prawidłowa modyfikacji?

Image

Przed napisaniem posta zapoznaj się z regulaminem,bądź skonsultuj się z Administratorem lub Moderatorem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojemu poziomowi ostrzeżeń.
20/04/2019 05:12 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
szafa85 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 31/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Problem ze znakami miejscowości
Według zaleceń :/
20/04/2019 07:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Merivox Offline
Map Maker / Modeller
****
Trucker

Skąd: Skawina, Małopolskie
Liczba postów: 383
Dołączył: 03/03/2018
Reputacja: 14
Podziękował: 353
Podziękowano mu 354 raz(y)
Post: #4
RE: Problem ze znakami miejscowości
Podaj game.log bo nic tu nie zdziałamy Tongue

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
20/04/2019 07:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
szafa85 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 31/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Problem ze znakami miejscowości
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/04/2019 07:21 PM przez szafa85.)
20/04/2019 07:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michaleczeq Offline
PR Team
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 266
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 29
Podziękował: 74
Podziękowano mu 854 raz(y)
Post: #6
RE: Problem ze znakami miejscowości
Odpal grę na directx a nie opengl. Masz windowsa, a nie linuxa
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/04/2019 07:58 PM przez Michaleczeq.)
20/04/2019 07:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: szafa85
szafa85 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 31/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Problem ze znakami miejscowości
(20/04/2019 07:58 PM)Michaleczeq napisał(a):  Odpal grę na directx a nie opengl. Masz windowsa, a nie linuxa
Pomogło dziękuję bardzo za ekspresową pomoc. Smile
20/04/2019 08:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
prenrzyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 72
Dołączył: 03/12/2013
Reputacja: 1
Podziękował: 15
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #8
RE: Problem ze znakami miejscowości
(20/04/2019 07:58 PM)Michaleczeq napisał(a):  Odpal grę na directx a nie opengl. Masz windowsa, a nie linuxa

Jaką komendę wpisać,żeby zawsze uruchamiał się w wersji 64 directx - nawet ze skrótu na pulpicie?
W poradniku znalazłem temat ale obrazek z komendą jest nie do odczytu
21/04/2019 04:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michaleczeq Offline
PR Team
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 266
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 29
Podziękował: 74
Podziękowano mu 854 raz(y)
Post: #9
RE: Problem ze znakami miejscowości
Wystarczy tak naprawdę raz odpalić poprzez steam w trybie directx, a jeżeli to nie da nic, to w config.cfg w dokumentach, należy odnaleźć linijkę "r_device" i zmienić wartość na "dx9"
(adekwatnie - przy zmianie z directx na opengl wartość zmienia się na "gl")
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21/04/2019 09:03 AM przez Michaleczeq.)
21/04/2019 09:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: VresT , Adam.J
prenrzyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 72
Dołączył: 03/12/2013
Reputacja: 1
Podziękował: 15
Podziękowano mu 13 raz(y)
Post: #10
RE: Problem ze znakami miejscowości
Dzięki zastosuje się do rady.
23/04/2019 03:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości