Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak ruchu ulicznego
Autor Wiadomość
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 4
Podziękował: 62
Podziękowano mu 60 raz(y)
Post: #1
Brak ruchu ulicznego
Witam,

skorzystalem z komendy w konsoli: uset g_traffic (7/1) w celu zwiekszenia ruchu. Po wybraniu komenty i zatwierdzeniu klawiszem enter, ruch zanikl calkowicie. Jestem bezradny, bo nie wiem zupelnie juz co robic. Restartowalem gre, nie pomoglo. Bardzo prosilbym o pomoc, jakis mod nie dzialajacy, rozumiem...ale bez traffica jezdzic ? Nie no tak sie nie da...


dziekuje.
11/05/2019 10:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,032
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2546
Podziękowano mu 1132 raz(y)
Post: #2
RE: Brak ruchu ulicznego
(11/05/2019 10:53 PM)WitoldBoczynski napisał(a):  Witam,

skorzystalem z komendy w konsoli: uset g_traffic (7/1) w celu zwiekszenia ruchu. Po wybraniu komenty i zatwierdzeniu klawiszem enter, ruch zanikl calkowicie. Jestem bezradny, bo nie wiem zupelnie juz co robic. Restartowalem gre, nie pomoglo. Bardzo prosilbym o pomoc, jakis mod nie dzialajacy, rozumiem...ale bez traffica jezdzic ? Nie no tak sie nie da...


dziekuje.

Otwórz sobie np.notatnikiem plik config i poszukaj linijki uset g_traffic "1.0" i spróbuj zmienić tą wartość np. zamiast 1 wpisz 20 może pomoże. (Tylko nie używaj żadnych nawiasów tylko zmień same cyfry.)

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
11/05/2019 11:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: WitoldBoczynski
Johny Trucker Offline
Majster
****
Trucker

Skąd: PODHALE/ORAWA
Liczba postów: 700
Dołączył: 23/12/2017
Reputacja: 60
Podziękował: 241
Podziękowano mu 861 raz(y)
Post: #3
RE: Brak ruchu ulicznego
Moim zdaniem musisz zmienić w pliku config w linijce odwołującej się do ruchu ulicznego zmienić wartość z 1 na 15/20/. Jeśli to nie pomoże to spróbuj usunąć plik config. Po uruchomieniu gry wróci on do pierwotnego stanu, a ty będziesz musiał tylko ustawić grafikę i dźwięk. Pozdrawiam

"Success never sleeps, work hard in silence and that your success be the noise"
12/05/2019 06:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: WitoldBoczynski
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 4
Podziękował: 62
Podziękowano mu 60 raz(y)
Post: #4
RE: Brak ruchu ulicznego
Dziekuje uprzejmie kazdemu kto sie dopisal do tematu. Zmienilem sobie w cfg z 1 na 2 i cos tam delikatnie sie zaczyna dziac z ruchem. Przynajmniej po jednej stronie autostrady. Mysle, ze potrwa jakies pare chwil zanim sie wszystko pojawi tak jak bylo. Zmieniajac te wartosc w nawiasach w konsoli (wzialem to z poradnika jakiegos, byc moze byl stary) takie same wartosci w nawiasach zapisaly sie w cfg. Mysle, ze to w nawiasach byc nie powinno i stad pojawil sie problem. Dalem tam wartosc ''2'' bo sugerowane ''20'' zapewne zamuliloby mi kompa podczas gdy na amen, choc nie jest on jakis slaby to przy modzie na gesciejszy traffic z lekka przycinalo w miescie.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje. Smile
12/05/2019 08:07 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,032
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2546
Podziękowano mu 1132 raz(y)
Post: #5
RE: Brak ruchu ulicznego
(12/05/2019 08:07 AM)WitoldBoczynski napisał(a):  Dziekuje uprzejmie kazdemu kto sie dopisal do tematu. Zmienilem sobie w cfg z 1 na 2 i cos tam delikatnie sie zaczyna dziac z ruchem. Przynajmniej po jednej stronie autostrady. Mysle, ze potrwa jakies pare chwil zanim sie wszystko pojawi tak jak bylo. Zmieniajac te wartosc w nawiasach w konsoli (wzialem to z poradnika jakiegos, byc moze byl stary) takie same wartosci w nawiasach zapisaly sie w cfg. Mysle, ze to w nawiasach byc nie powinno i stad pojawil sie problem. Dalem tam wartosc ''2'' bo sugerowane ''20'' zapewne zamuliloby mi kompa podczas gdy na amen, choc nie jest on jakis slaby to przy modzie na gesciejszy traffic z lekka przycinalo w miescie.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje. Smile

To 20 było tylko jako przykład TongueSmile

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
12/05/2019 09:14 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 81
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 4
Podziękował: 62
Podziękowano mu 60 raz(y)
Post: #6
RE: Brak ruchu ulicznego
(12/05/2019 09:14 AM)Adam.J napisał(a):  
(12/05/2019 08:07 AM)WitoldBoczynski napisał(a):  Dziekuje uprzejmie kazdemu kto sie dopisal do tematu. Zmienilem sobie w cfg z 1 na 2 i cos tam delikatnie sie zaczyna dziac z ruchem. Przynajmniej po jednej stronie autostrady. Mysle, ze potrwa jakies pare chwil zanim sie wszystko pojawi tak jak bylo. Zmieniajac te wartosc w nawiasach w konsoli (wzialem to z poradnika jakiegos, byc moze byl stary) takie same wartosci w nawiasach zapisaly sie w cfg. Mysle, ze to w nawiasach byc nie powinno i stad pojawil sie problem. Dalem tam wartosc ''2'' bo sugerowane ''20'' zapewne zamuliloby mi kompa podczas gdy na amen, choc nie jest on jakis slaby to przy modzie na gesciejszy traffic z lekka przycinalo w miescie.

Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje. Smile

To 20 było tylko jako przykład TongueSmile

No chyba, ze tak Smile to zmienia postac rzeczy. Dziekuje raz jeszcze Smile
12/05/2019 07:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Przepisy ruchu drogowego Wilku66 6 849 02/04/2020 10:03 PM
Ostatni post: Wilku66

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa