Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mapa sie nie ładuje
Autor Wiadomość
bartekzakonnica Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
mapa sie nie ładuje
witam mam problem zrobiłem baze z modelami promods
sam nie mam promods bo nie mam baltika i jak wchodze w profil dodaje mapę
to mnie wywala z gry za szybka odpowiedz bardzo dziękuje
14/05/2019 05:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 845
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 52
Podziękował: 1554
Podziękowano mu 727 raz(y)
Post: #2
RE: mapa sie nie ładuje
(14/05/2019 05:45 PM)bartekzakonnica napisał(a):  witam mam problem zrobiłem baze z modelami promods
sam nie mam promods bo nie mam baltika i jak wchodze w profil dodaje mapę
to mnie wywala z gry za szybka odpowiedz bardzo dziękuje

To jak zrobiłeś baze z modelami Promods jak nie masz Promods-a nie rozumiem.

edit: no chyba że ktoś ci zrobił baze na mapie Promods to u ciebie nie posiadając Promods-a nie będzie działać na 100%.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/05/2019 05:53 PM przez Adam.J.)
14/05/2019 05:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bartekzakonnica Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: mapa sie nie ładuje
no mam pobranego promodsa tak wgrałem go do mods i jak w mapeditor miałem normalnie modele z promods np przystanki itp no i jak juz zapisałem sektor i wgrałem do mods i no wywala mnie
14/05/2019 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 845
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 52
Podziękował: 1554
Podziękowano mu 727 raz(y)
Post: #4
RE: mapa sie nie ładuje
To tak nie działa ze weźmiesz sobie modele zrobisz coś tam i nie będziesz używał Promodsa.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
14/05/2019 06:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości