Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
mapa sie nie ładuje
Autor Wiadomość
bartekzakonnica Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 04/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
mapa sie nie ładuje
witam mam problem zrobiłem baze z modelami promods
sam nie mam promods bo nie mam baltika i jak wchodze w profil dodaje mapę
to mnie wywala z gry za szybka odpowiedz bardzo dziękuje
14/05/2019 07:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,037
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2564
Podziękowano mu 1136 raz(y)
Post: #2
RE: mapa sie nie ładuje
(14/05/2019 07:45 PM)bartekzakonnica napisał(a):  witam mam problem zrobiłem baze z modelami promods
sam nie mam promods bo nie mam baltika i jak wchodze w profil dodaje mapę
to mnie wywala z gry za szybka odpowiedz bardzo dziękuje

To jak zrobiłeś baze z modelami Promods jak nie masz Promods-a nie rozumiem.

edit: no chyba że ktoś ci zrobił baze na mapie Promods to u ciebie nie posiadając Promods-a nie będzie działać na 100%.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/05/2019 07:53 PM przez Adam.J.)
14/05/2019 07:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bartekzakonnica Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 04/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: mapa sie nie ładuje
no mam pobranego promodsa tak wgrałem go do mods i jak w mapeditor miałem normalnie modele z promods np przystanki itp no i jak juz zapisałem sektor i wgrałem do mods i no wywala mnie
14/05/2019 07:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,037
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2564
Podziękowano mu 1136 raz(y)
Post: #4
RE: mapa sie nie ładuje
To tak nie działa ze weźmiesz sobie modele zrobisz coś tam i nie będziesz używał Promodsa.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
14/05/2019 08:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mapa nie chce działać. Maxxx_2006 0 427 03/11/2020 03:08 PM
Ostatni post: Maxxx_2006
  nie ładuje ME na wersji 1,36 dominik11729 8 1,450 06/12/2019 04:45 PM
Ostatni post: dominik11729

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa