Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
Autor Wiadomość
batr82 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 24/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
Witam
Posiadam ETS2, wersję chyba 1.34 najnowszą.
Posiadam potrzebne dodatki - wszystkie (nie mam RUS)
Zgrałem Promod wersję 2.40, ponieważ tylko taki można zgrać....

Wszystko działa, ale Polska nie jest przebudowana, np. Gdynia nie jest Gdynią...

Co zrobić ? Co zgrać ? Nie wiem jak to połączyć...
Jaki Poland Rebuild ? z tym promodem 2.40 ?

Proszę o pomoc, co pobrać, bo ciągle wszystko się zmienia a mi nadal Polski nie udało się uruchomić Sad

batr82@wp.pl
27/05/2019 09:15 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Młody Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Sanok[RSA]
Liczba postów: 237
Dołączył: 27/01/2016
Reputacja: 16
Podziękował: 205
Podziękowano mu 279 raz(y)
Post: #2
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
Wszystko masz w tym o to dziale http://etrucks.pl/thread-44984.html

27/05/2019 09:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
batr82 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 24/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
(27/05/2019 09:28 AM)Młody napisał(a):  Wszystko masz w tym o to dziale http://etrucks.pl/thread-44984.html

witam
niby tak, czytałem go, zgrałem tą Polskę, ustawiłem kolejność i gra wywala się w 1/3 ładowania. Piszą tam o ProMod 2.33, a ja mam 2.40 może to jest przyczyna ?

Skąd mam załatwić 2.33 ?
27/05/2019 09:48 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,912
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 41
Podziękował: 1286
Podziękowano mu 2779 raz(y)
Post: #4
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
(27/05/2019 09:48 AM)batr82 napisał(a):  Skąd mam załatwić 2.33 ?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Znajdziesz tam odnośniki do wersji 2.33 ProMods-a Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
27/05/2019 10:18 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: WitoldBoczynski
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 75
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 60
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #5
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
Idealnie Bozo, bo juz koledze pisalem, ze gdyby nie znalazl to mu wrzuce gdzies PR 2.33 na neta. Sam tez spojrzalem na link ktory dales i wiesz co: tam sa dwa pliki def do pobrania, nie rozumiem jednego: def ST ? O co w tym chodzi ? Jak chcialbym miec def pod RusMap bo pobierajac dawniej PR 2.33 nie zaznaczylem, ze bede miec Rusmap i teraz chcac dodac Rusmap do profilu jest lipa, bo def nie jest do tego przystosowany....
27/05/2019 10:26 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,912
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 41
Podziękował: 1286
Podziękowano mu 2779 raz(y)
Post: #6
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
(27/05/2019 10:26 AM)WitoldBoczynski napisał(a):  nie rozumiem jednego: def ST ? O co w tym chodzi ?

A o to, że jeżeli masz DLC Special Transport to pobierasz def-a z dopiskiem "ST". Jeżeli nie posiadasz to pobierasz "standardowy" def. Wsio Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
27/05/2019 10:35 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 75
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 60
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #7
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
No tak, moglem sie domyslec, ze o Special Transport chodzi, ale zapytalem o Rusmap...i to ten caly def plik gdzie nie zaznaczylem sobie, ze chce miec Rusmap i co teraz? Smile
27/05/2019 11:54 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Jakubek Offline
MAP MAKER
****
Trucker

Skąd: Kalisz, Tykadłów
Liczba postów: 600
Dołączył: 24/06/2018
Reputacja: 12
Podziękował: 1031
Podziękowano mu 1014 raz(y)
Post: #8
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
Na Youtube masz tyle poradników w jakiej kolejności powinny być pliki. I z tego co widzę to nie ten dział na pomoc. Wątek ten powinien być zapisany w tym dziale: http://etrucks.pl/forum-243.html

Natomiast jak napisać wątek w dziale Pomoc masz tutaj: http://etrucks.pl/thread-35737.html

Notatka od Bozo, 27/05/2019 12:52 PM:

Wątek przeniesiony do prawidłowego działu. Dzięki Smile




27/05/2019 12:00 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Bozo
WitoldBoczynski Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 75
Dołączył: 06/05/2019
Reputacja: 3
Podziękował: 60
Podziękowano mu 57 raz(y)
Post: #9
RE: Proszę o pomoc, jak włączyć Polskę ?
Nie sadze abys zrozumial moje pytanie. Poczytaj Nasza konwersacje. Ja nie pytalem o kolejnosc. Nie mniej jednak z watkiem masz racje. Podczepilem sie pod to troche Smile
Pozdrawiam.
27/05/2019 12:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra nie chce się włączyć michax09 15 389 14/03/2020 09:58 PM
Ostatni post: michax09
  Wyłącza grę, proszę o pomoc ... hubson2017 0 133 09/02/2020 05:43 PM
Ostatni post: hubson2017

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości