Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rus Map
Autor Wiadomość
tumbala Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 10/11/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
Rus Map
Witam. Posiadam wszyskie DLC mapowe.Czy Rus Map zadziala bez Promods?
14/06/2019 02:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TruckerArus Offline
Persona Non Grata !
****
Trucker

Skąd: Zamojszczyzna!
Liczba postów: 2,238
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 347
Podziękował: 1180
Podziękowano mu 2219 raz(y)
Post: #2
RE: Rus Map
Bez problemu, jak z Promodsem musisz mieć odpowiednie fixy. Ale jeszcze ono nie wyszło pod 1.35

"Cuda przecież się zdarzają i w Pro-Lajnie trzeźwi też latają"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/06/2019 02:34 PM przez TruckerArus.)
14/06/2019 02:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 385
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 250
Podziękowano mu 322 raz(y)
Post: #3
RE: Rus Map
Jeśli masz 1.35 to tutaj masz RusMap pod tą wersję: http://etrucks.pl/thread-28038.html
14/06/2019 03:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości