Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rus Map
Autor Wiadomość
tumbala Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 20
Dołączył: 10/11/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
Rus Map
Witam. Posiadam wszyskie DLC mapowe.Czy Rus Map zadziala bez Promods?
14/06/2019 02:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TruckerArus Online
Hetman Wielki Koronny !
****
Trucker

Skąd: Turzyniec/Zamość
Liczba postów: 2,184
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 346
Podziękował: 1175
Podziękowano mu 2159 raz(y)
Post: #2
RE: Rus Map
Bez problemu, jak z Promodsem musisz mieć odpowiednie fixy. Ale jeszcze ono nie wyszło pod 1.35


"Śpiewamy tak, hej HWK! to jest ta wiara, która wiecznie trwa... HETMAN ZAMOŚĆ, to jest ten klub, na który zawsze pójdę w mur...
Ole, ole, ole, ole, Hetmanie Zamość kocham cię!

Image


Przydatne adresy
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/06/2019 02:34 PM przez TruckerArus.)
14/06/2019 02:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 363
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 235
Podziękowano mu 269 raz(y)
Post: #3
RE: Rus Map
Jeśli masz 1.35 to tutaj masz RusMap pod tą wersję: http://etrucks.pl/thread-28038.html
14/06/2019 03:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości