Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wywala grę do pulpitu
Autor Wiadomość
dominik11729 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Polska Śląsk
Liczba postów: 9
Dołączył: 11/11/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
wywala grę do pulpitu
witam od aktualizacji 1.35 ciągle wywala mi grę do pulpitu
log https://pastebin.com/ENK1SuTt
druga część logu https://pastebin.com/5agDyvWd
trzecia część logu https://pastebin.com/cB52stBh
czwarta część logu https://pastebin.com/nc2WAyfy
piąta część logu https://pastebin.com/BPDZX3bF
przepraszam za to że na tyle części podzielony jest ten log ale po prostu w ostatnich sekundach przed wywaleniem z gry tyle się działo
17/06/2019 03:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
łukasz123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 76
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 2
Podziękował: 64
Podziękowano mu 73 raz(y)
Post: #2
RE: wywala grę do pulpitu
Masz DLC ITALIA?
17/06/2019 04:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
dominik11729 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Polska Śląsk
Liczba postów: 9
Dołączył: 11/11/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: wywala grę do pulpitu
Tak mam wszystkie DLC
17/06/2019 04:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
łukasz123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 76
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 2
Podziękował: 64
Podziękowano mu 73 raz(y)
Post: #4
RE: wywala grę do pulpitu
Coś jest z dlc italia odinstaluj ja i zainstaluj
17/06/2019 04:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
dominik11729 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Polska Śląsk
Liczba postów: 9
Dołączył: 11/11/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: wywala grę do pulpitu
dalej to samo
17/06/2019 04:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
łukasz123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 76
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 2
Podziękował: 64
Podziękowano mu 73 raz(y)
Post: #6
RE: wywala grę do pulpitu
Jeżeli dalej nie pomogło zrób nowy profil a w ostateczności zainstaluj od nowa gre
17/06/2019 04:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Bozo Online
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 1,353
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 28
Podziękował: 744
Podziękowano mu 1446 raz(y)
Post: #7
RE: wywala grę do pulpitu
dominik11729 - załaduj grę bez żadnych modyfikacji w MM. Po poprawnym wczytaniu gry, potem dodawaj pojedynczo, a dowiesz się, który Ci wywala Smile. Najlepszy sposób.

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
17/06/2019 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
dominik11729 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Polska Śląsk
Liczba postów: 9
Dołączył: 11/11/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: wywala grę do pulpitu
rozwiązane modyfikacja była na starszą wersję i przez to wywalało dzięki za pomoc
ZAMYKAM
17/06/2019 06:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Scania RJL wywala do pulpitu Karol3000 3 141 20/07/2019 09:27 AM
Ostatni post: Kacperovski
  Nowa Skania wywala do pulpitu po użyciu F4 Szenk 0 79 11/07/2019 02:53 PM
Ostatni post: Szenk
  Wywala do pulpitu michalMonster 5 241 11/06/2019 01:40 PM
Ostatni post: michalMonster
  Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP xxtrokerxx 8 281 01/05/2019 06:27 PM
Ostatni post: wojson
  Wywala gre do pulpitu kizakzciweiktapol 9 344 01/05/2019 04:36 AM
Ostatni post: Wtubel

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości